1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z buforem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xxxLoPeZxxx, Styczeń 24, 2010.

  1. xxxLoPeZxxx

    xxxLoPeZxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z wypalaniem płytki. Dzisiaj rano wypalałem 2 gry na xboxa =) Wszystko było OK. Natomiast teraz rozpoczynam wypalanie, wypala do około 50% i zaczyna powoli spadać bufor. Gdy osiąga 0 wyskakuje mi błąd. Prosiłbym o pomoc bo zmarnowałem już 3 płytki a jednak szkoda kasy.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
  4. xxxLoPeZxxx

    xxxLoPeZxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem w tym że próbowałem wypalić nawet ponownie grę którą już mam np. Dragon Age. Obraz jest na pewno dobry, lecz bufor spada po 50% i wyskakuje błąd.
     
  5. chmuri

    chmuri Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    specyfikacje sprzętu jakie płyty masz do nagrywania itp. informacje podaj będziemy myśleć
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wina plyty/nagrywarki. blad przy 50% oznacza ze nagrywarka nie moze przejsc na druga warstwe.
     
  7. xxxLoPeZxxx

    xxxLoPeZxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    płytki verbatinki, tdk
    nagrywarka : LG LIGHTSCRIBE GH22LP20 ATA


    wszystko wcześniej było ok teraz dopiero coś nie gra
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Spróbuj nagrać np. film na płytke tą dwuwarstwową. Jeżeli ten sam błąd to wina nagrywarki. Chyba że trafiłeś na wadlią partię płyt.
     
  9. xxxLoPeZxxx

    xxxLoPeZxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a są jakieś programy do podtrzymywania bufora ??
    Bo jeśli nie spadnie do 0 to pewnie da radę wypalić.

    Co do filmu na dwuwarstwowej jest to samo.
    Jednakże filmy na zwykłych dvd wypala bez problemu.
     
  10. xxxLoPeZxxx

    xxxLoPeZxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chyba wypalarka mi siadła bo podobny problem jest teraz przy wypalaniu zwykłych płyt....

    jakby mógł mi ktoś poradzić w jaką można zainwestować w miarę sprawdzoną...
    byłbym wdzięczny
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To biegnj do sklepu i kup jakieś tanie płytki do żeby kasy nie marnować. Jak bedzie to samo to znaczy ze napęd pada, jak się nagra bez błędu to znaczy ze trwfiles na wadliwe płyty.
     
  12. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    przeinstaluj program przez który wypalasz
     
  13. xxxLoPeZxxx

    xxxLoPeZxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przeinstalowanie programu nic nie dało, wypaliłem 1 płytę zwykłą dvd i jest ok, lecz gdy próbuje z dvd dl problem jest ten sam. Wypalam na verbatinkach, próbowałem na tdk i to samo.
     
Wczytywanie...

Poleć forum