1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Call of Duty Black Ops 3

Temat na forum 'Pomoc Pytania Problemy' rozpoczęty przez Jenx, Maj 10, 2016.

  1. Jenx

    Jenx Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    126
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Od kilku dni jest problem z granie w cod przez internet mi się gra nie chce zaktualizować i nie wyszukuje żadnej gry, nie ma kontraktów itd. i ma sporą znajomych który mają to samo Moja wersja gry to 62.22.28.7.0, wersja płytowa.
    Czy macie to samo internet mi normalnie w grach działa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kacpero123

    Kacpero123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2014
    Posty:
    127
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ten sam blad,
    wszyscy ktorzy mieszkaja w polsce maja ten blad....

    to jest blad gry, a dokladniej UPDATE
     
  4. rychu8818

    rychu8818 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Chyba wszyscy którzy mają PL-RUS wersję gry, bo tylko takich graczy mi wyszukuję na multi. Ktoś kto ma wersję ANG płytową i mieszka w Polsce, czy może potwierdzić że ma też takie problemy. Zmiana regionu i ponowne zainstalowanie gry nic nie pomogła (wersja płytowa). Przy cyfrówce mogłoby pomóc, ale to ktoś by musiał sprawdzić. Na ps4 też mają problemy, ponoć zgłaszali do supportu, ale Activision nie widzi problemu.
     
    Kacpero123 lubi to.
  5. FLEX Jastrzebie

    FLEX Jastrzebie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2014
    Posty:
    150
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ja mam wersję cyfrową i pobralem ponownie całą grę z regionu USA i wszystko działa jak należy.

    Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
     
  6. grzesiaczek

    grzesiaczek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    I nikt nie zamierza poprawić tego błędu to jest żałosne żeby kupić grę i nie można było grać multi powinni zwrócić pieniądze
     
  7. licanin

    licanin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ełk
    Weekend 2XP i jest lipa bo nie ma aktualizacji także można o 2XP zapomnieć. Dla nich kasa się zgadza to wszystko jest ok żenada
     
  8. Kacpero123

    Kacpero123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2014
    Posty:
    127
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    smiech na sali, ten sam problem,

    jedyna opcja to zmienic VPN
     
  9. szefol84

    szefol84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Świętochłowice-ObeRschlesien
    Mam grę na płycie i gram normalnie. Jedyn co to dawno temu kupowałem na koncie asutralijskim grę ARK i potem zmieniłem znó na Polskę. Może warto zmienić region na inny zainstaować gre a potem wrócić na Polskę.
     
  10. Jenx

    Jenx Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    126
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja próbowałem istalacje na inny region ale jaki miałem to ruski na której aktulizacj nie ma.
     
Wczytywanie...

Poleć forum