1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Call of Duty Black Ops III RGH

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez MichałDąbrowski11, Listopad 7, 2015.

  1. MichałDąbrowski11

    MichałDąbrowski11 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk, Poland
    Witam! Pobrałem 3 wersje CODA. W każdej jest ten sam problem. Po zainstalowaniu przeze mnie tego compatible packa (czy jakoś tak) i title update 1 , gdy próbuje otworzyć grę wszystko super wybieram miejsce zapisu, przechodze do menu i właśnie tu zaczyna się mój problem. Na moim xboxie slim wszystko pięknie chodzi ale ten cod zatrzymuje się na menu. Po prostu nic się z tym lagiem nie da zrobic dopiero po 5 restarcie xbox się włącza. Nie wiem o co z tym chodzi. POMOCY!


    P.S Zdziwiło mnie to że dźwięk z menu caly czas działa. Wygląda to tak http://imageshack.com/a/img908/8125/Aql932.jpg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JaroVANDAL

    JaroVANDAL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ja jestem na etapie instalacji compatibility pack 1 i nie daje rady nie moge tego zaktualizowac pomocy
     
    Johncenastf2016 lubi to.
  4. beditbskce

    beditbskce Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    po graniu pack 1 nadal nie idzie uruchomic... :/
     
  5. franekz7x

    franekz7x Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Call of Duty Black Ops III RGH
    mam problem z aktualizacja - nie wiem gdzie można ja pobrać
    i jak zainstaloac
    mam rgh
     
    Johncenastf2016 lubi to.
  6. centrino

    centrino Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam problem. Po uruchomieniu pokazuje się komunikat, że gra wymaga aktualizacji.
    Jak uruchomić??
     
    Johncenastf2016 lubi to.
  7. MichałDąbrowski11

    MichałDąbrowski11 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk, Poland
    Pobrałem i pod lt 3.0 i zrobiłem to co trzeba. Trochę to trwało , bo trzeba uporządkować np. pliki fr do folderu fr ale dałem rade. Wzorowałem się tym poradnikiem . UWAGA! JEST TU2 WIĘC Z TU1 W MULTI RACZEJ NIE POGRAMY!!!

     
  8. flanked

    flanked Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam ja mam problem takiego typu że
    robię wszystko zgodnie z poradnikiem zamieszczonym powyżej lecz gdy włączam grę to wyświetla mi się czarny ekran i nic nie mogę dalej zrobić

    ktoś wie co dalej zrobić jakieś podpowiedzi ?

    pozdrawiam
     
  9. siur1992

    siur1992 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam dołaczam się do tego samego zrobilem tak samo jak ten koles na filmiku po wszystkim nadal wyskakuje mi tylko czarny ekran prosze o szybką odpowiedz
     
  10. Patryk281

    Patryk281 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spróbujcie tego:


    Rada z forum xbox360iso.com

    U mnie to pomogło, gdy gra wymagała logowania do live. Teraz wszystko ładnie śmiga, chociaż zawiodłem się, że w zombie nie można grać na split screen (albo nie mam pojęcia jak to ustawić ;d)

    Pozdro,
     
  11. Johncenastf2016

    Johncenastf2016 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2016
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Niemam pojęcia z kąd ten typek na filmiku wytrzasnął folder o nazwie ,,$SystemUpdate'' ja zrobiłem tak samo wszystko w tym programie horizon i mi nie zrobiło to ani tego $System update ani video ani nawet tych folderów all. bp. en. es. fr. ge. it. ms. ru. A pliku "AvatarAssetPack,, też nie zrobiło.To z kąd u niego raptem się te foldery wzięły i dlaczego do tej pory nikt nie zrobił filmiku po polsku a nie tak jak tu bołbota grom wie i co i weź go zrozum. Chyba dam se z tą grą spokój szkoda nerwów i czasu na to g...o i tyle jak mamy rgh to można zapomnieć o black ops 3 na dobre;(
     
    Bodzio47 lubi to.
  12. jaziomek

    jaziomek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2016
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam wszystkich;)
    Ja tez mam problem z CoD ale troche inny, czy ktorys z kolegów mogłby mi powiedziec jak mam w to grac we 4 osoby na jednej konsoli?nie wiem czy ja jestem jakis ułomny czy co? co mam zrobic w tym miejscu zeby dodac innych graczy? trzeba miec golda czy jak? dzieki za podpowiedzi;) IMG_20160309_123102.jpg
     
  13. czaro83

    czaro83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2016
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam czy ktoś już uruchomił tego Black opsa?
    Mam konsole z rgh robię wszystko jak w poradniku i czarny ekran po wgraniu tego packa i title update jak przerabiam programem iso to god to wyskakuje pobierz aktualizacj z xbox live
     
  14. Bodzio47

    Bodzio47 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2015
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Też się długo mordowałem z tym czarnym ekranem po włączeniu gry i właśnie ta opcja pomogła rozwiązać problem , trzeba wrzucić cały folder Compalibity Packa (4156091D) do Content i wszystko działa .
     
Wczytywanie...

Poleć forum