1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z call of duty: Black ops. PODZIEKUJE!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Olocalt, Grudzień 8, 2010.

  1. Olocalt

    Olocalt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema!
    Mam problem. Otoz wypalilem dzisiaj Call of Duty black opsa na plytke sciagnietego z zaufanego zrodla (xbox-sky.pl) i podczas poczatkowego intra zawiesza sie gra.
    Ale nie jest tak, ze zawsze w jednym momencie. Jest to intro i zawsze w innym momencie mi sie zawiesi.
    Jak sie zawiesza to calkowicie staje obraz i dzwiek, padem xboxa nie da sie wylaczyc, jedynie przyciskiem "Power" na konsoli. Z innymi grami jest dobrze, wszystkie chodza jak nalezy.
    Mam flasha 1.41, naped Hitachi, wypalalem z predkoscia 2,4x, plytki sa dobre (Nagralem na nie wieeele gier, kazda dziala).
    Bardzo prosilbym o w miare szybka odpowiedz, gdyz mam zamiar dzisiaj nocke walnac przy codzie :)

    #edit
    O kurde, przepraszam ze nie w tym dziale, naprawde nie zauwazylem. Prosze o nieusuwanie tylko przeniesienie tematu!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Croxite

    Croxite Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    musisz spatchować obraz gry do wave 2 i ponownie nagrać
     
  4. Ssqrk

    Ssqrk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Możliwe, że gierka źle się wypaliła. Miałem takie problemy z AC2. Nagrałem drugi raz i było wszystko ok.
    Zawsze mógł się zdarzyć ten pierwszy raz :p Instalowałeś na dysku twardym konsoli? Jeśli nie to spróbuj i zobacz czy nie wyskakują żadne błędy itp.
     
  5. Olocalt

    Olocalt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Patchowalem do wave 2, dysku nie mam.
     
  6. Croxite

    Croxite Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    A do nagrywania używałeś płyty Verbatim?
     
  7. Olocalt

    Olocalt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywalem na TDK, one tez sa bardzo dobre.
    Nic poza nagraniem jeszcze raz nie da sie zrobic?
     
  8. szmaja111

    szmaja111 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kościelec
    Nie raz miałem taki problem; nagraj na Verbatim przy 2,4 i powinno być git
     
  9. Olocalt

    Olocalt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra, ostatnia proba odpalenia coda, jak nie da rady, to sprobuje nagrac jeszcze raz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum