1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Call of Duty: Black Ops

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Saintx, Grudzień 19, 2014.

  1. Saintx

    Saintx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2014
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sanok
    Witam ostatnio kolega kupił używaną konsolę xbox 360 elite lt 3.0 z nagraną grą Call of Duty: Black Ops i gdy odpala grę wyskakuje mu "dysk nie jest obsługiwany" gdy ja odpalam tą grę na mojej konsoli wszystko jest ok.

    Ps. Ma taki sam problem z śródziemie cień mordoru cd-1 (u mnie działa normalnie)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Tez jestem ciekaw, mam taka sama sytuacje u mnie gra smiga a u mojego kolegi nie. ten sam tytul
     
  4. Saintx

    Saintx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2014
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sanok
    mogę jeszcze dodać że jak załączam grę to tak dziwnie zgrzyta a potem wyskakuje komunikat
     
  5. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Napewno macie te same przeróbki? Takie objawy wskazują ze nie
     
  6. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    No ja sprawdzalem ze na jednej jest lt3 na drugiej ltu. Na lt3 smiga na ltu nie. Tylko tam gdzie mam lt3.0 to mam jeszcze rgh. Ale inne gry dzialaja z XGD3 tu i tu
     
  7. Saintx

    Saintx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2014
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sanok
    a jak można sprawdzić jaką się ma przeróbkę ? ja opierałem to na tym że nagrałem gta pod lt 3.0 i poszło normalnie
     
  8. Skater

    Skater Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2014
    Posty:
    50
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    A działają inne gry ? Może napęd padł ?
     
  9. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    W moim przypadku tak. Wszystkie gry tam gdzie ltu smigaja a ta jedna nie chce. Wina plyty tez to nie jest bo nagrywalem 3 razy. I tylko na jednej konsoli to nie dziala.
     
  10. Skater

    Skater Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2014
    Posty:
    50
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    A jakiej firmy ta płyta ?
     
  11. Saintx

    Saintx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2014
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sanok
    u kolegi inne działają a problem jest z Call Of Duty Black Ops ( plyta EMTEC) i Śródziemie: Cień Mordoru (płyta Verbatim)
     
  12. Skater

    Skater Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2014
    Posty:
    50
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Może pobrałeś ze złego linku (że ktoś jak wrzucał może zrobił zły upload)
    (przepraszam, że tak pytam ale w tym przypadku opcji jest wiele)
     
  13. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    no u mnie nagrane na verbatimie tylko na jednej konsoli na ltu nie dziala. i to tylko ta jedna gra
     
  14. Smokersky

    Smokersky Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ej, jak tak patrze... to nasuwa mi sie pytanie, nie wiem, jestem nowy, ale czy choc jedna osoba na tym forum nie jest piratem ? :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum