1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z call of duty black ops...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kubbaasss, Grudzień 25, 2010.

  1. kubbaasss

    kubbaasss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągnąłem dwa razy COD i obydwie wersje są od szopasquad. Próbowałem nagrać tą grę i nie chce mi działać. Teraz za pomocą programu: 360WavesPatcher sprawdziłem że jest to wersja na wave3. Czy aby mi działa muszę tylko ją za pomocą tego programu przerobić na wave6, czy zrobić coś jeszcze? Pytam bo już zmarnowałem na to kilka płyt i nie chce marnować kolejnych.
    Może na ktoś jakieś linki w których gra jest już na wave6 i nie będę musiał nic przerabiać.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
    jak masz ixtreme 1.6 lub niższego to ci gry nie zadziałają z wave 6 , musisz przerobić na wave 3 potem przez abgx360 żeby sprawdzić obraz i żeby powstał obraz .dvd , nagrywasz grę przez imgburn właśnie z obrazu .dvd a nie .iso , jak wybierzesz plik na imgburn to będzie taka płonąca płyta
     
  4. kubbaasss

    kubbaasss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ixtreme 1.61 więc chyba na wave6 muszę przerobić?;
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  6. kubbaasss

    kubbaasss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, wielkie dzięki///
    już gram...
     
Wczytywanie...

Poleć forum