1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Call of Duty Modern Warfare 2 (pirat)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TomekZ, Wrzesień 27, 2011.

  1. TomekZ

    TomekZ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Posiadam przerobiony xbox LT 1.91. Mam problem z Call of Duty Modern Warfare 2. Po włożeniu płyty i odpaleniu, pojawia się okienko z napisem:

    "Nierozpoznana płyta"

    "Nie można odczytać płyty"


    Czy tego CODa trzeba jakoś inaczej "przelecieć" abgx'em?

    Mieliście podobne problemy? Z góry dzięki za odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. TomekZ

    TomekZ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    D: 2.0.12625.0 - K: 2.0.12625.0

    więc chyba dash: 12625
    jestem laikiem, ale chyba o to chodzi :)
     
  5. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jezeli grales w nia przed aktualizacja do 12625 a po tej aktualizacji nie mozesz to oznacza ze trzeba jeszcze raz wypalić przelatujac abgxem 1.05.
     
  6. TomekZ

    TomekZ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie grałem wcześniej. Ściągałem tego coda z dwóch różnych źródeł i ciągle taki sam błąd. To co proponujesz? Przelecieć abgxem w jakiś szczególny sposób?

    Xbox był kupiony wraz z dashem 12625, nie było nic aktualizowane.
     
  7. theragorn

    theragorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    xbox byl kupiony z przerobka (na allegro jako uzywany)???
     
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    jeżeli przeleci obraz abgx-em to dogra mu najnowsze patche do dasha 1399 a te patche mu nie zadziałają, musisz poszukać patchy kompatybilnych z dashem 12625 i musisz mieć przynajmniej lt+
     
Wczytywanie...

Poleć forum