1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Call of Duty: Modern Warfare 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez nolifer69, Listopad 27, 2009.

  1. nolifer69

    nolifer69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem: ściągnąłem grę z waszego forum wypaliłem niby wszystko jest ok wrzucam płytkę do napędu z wave4, następnie płytę z grą <wyskoczyło coś o zaktualizowaniu konsoli- poczekałem aż pasek dobiegł do końca, gra się włącza i gdy chce wybrać tryb gry kampania itp. wyskakuje mi błąd// wyczyść nośnik lub skontaktuj się z microsoft .... \


    wie ktoś o co chodzi ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kisiel_i_Ciastka

    Kisiel_i_Ciastka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chojna
    Albo źle nagrane albo trafiłeś felerna płytę.
     
  4. numberacht

    numberacht Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam! ja mam taki problem...doszla do mnie plyta z MW2, etykieta ladnie nadrukowana, mysle git, ale...nie wiem czy to w ogole jest MW2 bo...kiedy wloze plyte, zamiast napisu "zagraj w MW2" czy cos takiego jest "odtworz płyte", ale ok...klikam na zielony, pojawia sie po chwili bialy ekran z napisem xbox360 i jakies menu jakby do odtwarzania filmow, np. start,przewin itp.z tym ze zadna z tych opcji nie dziala:/ wezcie cos napiszcie jak wiecie o cochodzi...:/ mam xtreme 1.6....dzieki za pomoc...
     
  5. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Musisz najpeirw włozyć activate.iso przed grą. Poszukaj sobie.
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wszystko jest na forum!
    musisz użyć tak jak kolega wyżej napisał activate.iso
     
Wczytywanie...

Poleć forum