1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Call of duty modern warfare 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez alze, Styczeń 6, 2010.

  1. alze

    alze Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A wiec tak przerobiłem ten obraz na wave 3 bo wczesniej bez przeróbki wykrywał jako DVD płyte. Teraz odtwarza płyte normalnie tylko jest napisane żebym zaktualizował oprogramowanie konsoli. Przy grze wolfenstein juz aktualizowałem i gra chodzi normalnie, a tutaj niby sie aktualizuje, konsola sie uruchamia ponownie i znow jest żebym zaktualizował konsole i tak cały czas.
    Moze powinienem przerobic do wave 2 nie wiem jaką mam przeróbke a czytałem ze jak sie ma 1,5 to tzreba do wave 2 przerabiać. Moze któs pomóc z góry thx.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No jak masz 1.5 to wtedy na wave2
     
  4. alze

    alze Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No chodzi o to, ze ja nie wiem jaką mam, :p płyte niby odtwarza normalnie tylko z ta aktualizacją softu problem jest Przy przerabianiu dostałem jakis DVD key ale tam nic nie ma napisane wiec nie wiem jak sprawdzic jaka mam przeróbke.
     
  5. technic

    technic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    DVD key to pewnie twój klucz napędu.
     
  6. alze

    alze Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jest jakaś możliwośc zebym sprawdził jaka mam przeróbke? Konsole przerabiałem mniej wiecej rok temu
     
  7. technic

    technic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety na przeróbkach nie znam się ale po lekturze różnych postów na forum domyślam się że jedynie możesz się domyśleć jaka akurat wtedy była aktualna przeróbka.
     
  8. Marcin*

    Marcin* Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zainstaluj najnowszego dashboarda z pendrive lub plyty: http://xboxforum.pl/poradniki-f71/a...fline-[2-0-8955-0-avatar-updatespy]-7365.html tam masz instrukcje co i jak ;)

    PS. Mialem tak samo jak ty i po zainstalowaniu najnowszego dasha problem znikl
     
  9. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  10. alze

    alze Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok pomoglo thx all mozna tc
     
Wczytywanie...

Poleć forum