1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Call of Duty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez saw600, Sierpień 15, 2011.

  1. saw600

    saw600 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tarnów
    Witam. Otóż wczoraj wzięło mnie na granie w Call of Duty:Black Ops. Włożyłem płytkę, strasznie głośno konsola chodziła, czarny ekran i nie chce sie włączać. Wypaliłem BO ponownie lecz to samo. Co najgorsze tak samo dzieje się z Modern Warfare 2 i 1. Mam przerobioną konsolę. Na dodatek u kumpla dzieje się to samo. Pytanie wtf? Co się dzieje ? Na LIVE'a ani ja ani kolega nie wchodził. Help.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. saw600

    saw600 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tarnów
    LT + jest dash najnowszy.
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    1.1 czy 1.9 bo to ma znaczenie
     
  6. brook1234

    brook1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    na 1.9 miały wszystkie gierki chodzic z ap2.5 mi nie chodza wie ktoś czemu
     
  7. Shanga

    Shanga Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żary
    blac ops nie chodzi na LT 1.9 bo nie ma patchow tylko smigaja na LT+ 1.1 ale tylko offline a na LT 1.91 bez problemu po sieci wiec musisz sobie przerobic ponownie konsole bo zadna gra z ap25 ci nie ruszy a łatki juz nie wyjda pod tego ixtrema LT 1.9
     
  8. brook1234

    brook1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    sory mam 1.91 :) i nie chodzą
     
  9. saw600

    saw600 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tarnów
    Mam 1.9. Ale ludzie tu nie chodzi o A.P ! Z tego co się orientuje ani Black Ops, ani MW 2 ani MW nie miały zabezpieczenia Anty-Piracy. Po prostu wcześniej chodziły a teraz nie chodzą nawet po wypaleniu od nowa płytki. Jak napisałem rzecz nie dzieję sie tylko u mnie, a wszystkie gry to seria CoD.!
     
Wczytywanie...

Poleć forum