1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z celowaniem - pad

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Mnih, Październik 29, 2009.

  1. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    witam, mam coś takiego, że podczas celowania, gdy chcę celownikiem jechac w lewo, to wszystko jest jak trzeba, tzn im bardziej wychylę gałkę, tym szybciej celownik się przesuwa. natomiast gdy chcę jechac w prawo, to z początku analog wogóle nie reaguje, dopiero jak dalej przesunę gałkę, to celownik zaczyna jechac, ale nie zaczyna się przesuwac pomału, tylko od razu wmiarę szybko. niby grac się da, ale bardzo utrudnia to zdejmowanie dalekich celów np ze snajpy. wie ktoś jak to naprawic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    pewnie oddanie na gwarancję może tylko pomóc
     
  4. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Doklsdnie,czujniki poszly sie je....kochac ^^
     
  5. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    a jeśli do pada nie mam żadnych papierów, to mi go wymienią w MS? muszę do nich wysyłac, czy wystarczy telefon i mi sami wyślą nowego? jeśli muszę wysyłac, to ile kosztuje taka przesyłka do nich do Czech?
     
  6. MLG GromoX

    MLG GromoX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jeśli pad jest od MS oryginalny to kto niby inny miałby go wypuścic na rynek? :] Zadzwoń pod linie MS i opisz problem. Będziesz musiał go wysłać i odeślą nowy. Ponieważ za dużo zachłannych polaczków już robiło takie przekręty typu. Zamowie powiem że zepsuty i na allegro...
     
Wczytywanie...

Poleć forum