1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z chatpadem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez olej05, Wrzesień 2, 2016.

  1. olej05

    olej05 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2016
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam. Kupiłem chatpada do xbox one i mam mały problem wciskając y wyskakuje z. Można to jakoś zmienić. Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3275
    Polubienia:
    1864
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Nie zmienisz, bo nawet na klawiaturze na bluetooth mam to samo. Musisz się przyzwyczaić.
     
  4. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Dziwne bo u mnie jest normalnie.
     
  5. small551

    small551 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2016
    Posty:
    237
    Polubienia:
    61
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ostróda
    A kupiłeś oryginał od MS czy jakiś zamiennik z allegro za parę ziko?
     
  6. kkkamilll

    kkkamilll Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łdz
    A jak wciśniesz Caps Lock i Shift? na kompie jest shift i ctrl ale na klawiaturce ctrl nie ma :)
     
  7. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3275
    Polubienia:
    1864
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Nic to nie da, obstawiam, że on kupił tak jak ja jakiś chiński zamiennik i ta klawiatura już tak ma ;) Podobno inni janusze na allegro mają dobre klawiatury, gdzie te przyciski działają prawidłowo ;p
     
  8. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3467
    Polubienia:
    1234
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Po prostu masz klawiaturę przeznaczą na inny rynek np. Niemcy i nic z tym nie zrobisz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum