1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z ciągłym wylogowywaniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kostucha PLN, Luty 10, 2013.

  1. Kostucha PLN

    Kostucha PLN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Witam, od 2 dni mam pewien problem z moją konsolą:

    Za każdym razem jak włączam jakąś aplikacje lub grę (CoD: Bo2, Happy Wars, Crysis3 beta, Internet Explorer) wylogowuje mnie z profilu...Mogę się potem zalogować, lecz jest to uciążliwe bo gdy gram z kolegami nie mogę szybko zmienić gry w którą gram (+ nie wspomnie o wychodzeniu z xbox live party). To samo się dzieje gdy przechodzę po prostu z gry do interfejsu xbox.

    Nie mam pojęcia co mogę z tym zrobić :chargrined: , proszę o pomoc.






    Dodam też, że konsola nie jest oczywiście przerobiona.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    jak laczysz sie z netem WIFI czy kablem ?
     
  4. Kostucha PLN

    Kostucha PLN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Kablem, ale w razie potrzeby mogę odłączyć (router wifi ale z podłączonym kablem do xboxa bo słyszałem że tak lepiej net chodzi)
     
  5. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    spróbuj wejść w opcje sieciowe w konsoli i przetestuj połączenie sprawdź czy nie ma czasem jakiegoś błędu np. błąd NAT
     
  6. Kostucha PLN

    Kostucha PLN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Tak, jak testuje połączenie to czasami mi wyskakuje jakiś błąd i mówi żeby otworzyć jakieś wejścia... (wyskakuje to mniej więcej co 2 testowanie połączenia)
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    napisz dokładnie co się wyświetla
     
  8. baczek87

    baczek87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    146
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Zabrze
    skoro wyskakuje Ci JAKIŚ bład, to musisz go JAKOŚ rozwiązac...
     
  9. Kostucha PLN

    Kostucha PLN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Oto tekst bledu:
    "Mozesz polaczyc sie z usluga xbox live, lecz biezaca konfiguracja sieciowa moze ograniczyc zakres dostepnych elementow."
     
  10. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    tez tak mialem i wygladalo to na zle przekierowane porty jakbys mogł to podlacz przez wifi xboxa i przekieruj porty w routerze i sprawdz czy problem zniknie

    Porty przekierowujesz, 3074 TCP i UDP i port 88 TCP

    Port 88 (UDP)
    Port 3074 (UDP i TCP)
    Port 53 (UDP i TCP)
    Port 80 (TCP)
     
  11. Kostucha PLN

    Kostucha PLN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Bardzo chetnie to zrobie ale ja sie na tym wgl nie znam, moglbys wytlumaczyc mi dokladnie jak sie przekierowuje porty?
     
  12. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    napisz jaki masz router model i firma
     
  13. Kostucha PLN

    Kostucha PLN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Internet z Vectry
    Firma routera Thomson
    Model TWG870

    Tak więc co z tmi portami? (oczywiscie jak czegos nie napisalem to powiedz a uzupelnie)
     
  14. Deadpool

    Deadpool Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2012
    Posty:
    79
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Spróbuj wejść na http://192.168.2.1 - wpisz to w wyszukiwarce, może tam znajdziesz jakieś przekierowanie portów. Przynajmniej jak tak mam.
     
  15. Kostucha PLN

    Kostucha PLN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Witam, zapewne by to co napisałeś mogło pomóc, ale mam kolejny problem...nie mogę się dostać do konfigurowania - gdy jest tabelka do wypelnienia (nazwa uzytkownika i haslo) mimo i wiem co mam wpisac (w instrukcji do modemu bylo) nie akceptuje mi tego i nie moge przejsc dalej...Co robić?
     
  16. Deadpool

    Deadpool Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2012
    Posty:
    79
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wpisz admin jako login i hasło. To jest standardowe ustawienie, chyba, że zmieniłeś coś.
     
  17. Kostucha PLN

    Kostucha PLN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    no wlasnie nic nie zmienialem, a nie dziala...
     
Wczytywanie...

Poleć forum