1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z CiV.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Samuraiser, Wrzesień 30, 2013.

  1. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Witam.
    Ostatnio nagralem sobie gierke (LT 3.0) Killer is dead. Wypalilem CloneCd jak i imgburn. Z clonecd pochodzil mi do 3 misji i plytka staje lub wywala blad autoryzacji. Zas z imgburna wyskakuje odrazu aby czyscic plyte. Próbowalem tego calego payload iz mam ihas'a 124 rev d.
    Moje ustawienia [​IMG]
    Force hyper tuning - Disabled
    online hyper tuning -Disabled
    OverSpeed - Disabled
    SmartBurn - Enabled
    Clear OPC - N/A.


    Moze robie cos nie tak, lecz prosil bym o dobry i dzialajacy config pod tego payloada.

    @ To samo mam z F14.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maniek79

    maniek79 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    szczecin
    O ile wiem to ihas powinien mieć końcówkę rev b żadna inna nie nagra dobrze płyty .Możesz spróbować z trikiem z mp3
     
  4. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Stary. ja wgl nie moge wejsc w menu (Zagraj/Instaluj).
     
  5. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Rev. D tylko i wyłącznie BURNERMAX PAYLOAD TOOL 0.15 bo nie wgrasz na stałe FW do napędu jak do Rev. B. Napisz tez jakich płyt używasz
     
  6. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Tylko Verby mi dzialają pod tą nagrywarką. Jesli uzywasz Payloada i wypaliles gierke jwt^. lub Fifke 14 to podaj swoj config.
     
  7. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Nie ja mam Rev B i wgrany na stałe Burner Max, niestety tutaj nie pomogę. Ale też używam Verby i problemów nie mam.
     
  8. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Te dwie gierki są naprwade spoko i chetnie bym w nie pyknol. Niestety, lecz u mnie verby chodzą po 7zl i lekko mi szkoda wydac hajs i palic po jednej aby wkoncu trafic na dobry config.
     
  9. wiepsz

    wiepsz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Wypalalem dawniej na tych ustawieniach, lecz i tak niedziala.
     
  11. wiepsz

    wiepsz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli piszesz, że szkoda hajsu na verby, to się nie dziw. Na innych płytach to po prostu loteria. Na mkm 003 powinno być ok, czyść też historię opc przed nagraniem. Jak jednak i na verbach nie chce pyknąć, to już nie wiem :) Mi jeszcze nie zdarzyło się na tych płytach, żeby nie pykło :)
     
  12. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Raczej zrobie RGH, iz nowy ihas chodzi po 100~150zł
     
Wczytywanie...

Poleć forum