1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z COD 4(Przeróbka)!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez swistak1100, Luty 14, 2010.

  1. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Problem z COD 4(Przeróbka)! PISAC PROSZE!

    Witam wszystkich serdecznie w ten zimowy walentynkowy dzień:p.
    Mój problem brzmi: gdy wkładam do konsoli gre CoD4:MW 2(pirat) to po jakims czasie wyswietla sie napisz "Otwórz DVD" (a nie np. "Graj w COD4")
    i zaraz po tym pojawia się logo xbox'a na białym tle, czyli nie uruchamia gry.
    Moje pytanie brzmi: Co sie stało? źle nagrana?
    I jeszcze chciałem dodać ze u kumpla działa!:confused::confused:
    Napęd TOSHIBA-SAMSUN! http://microsoft.blognewschannel.com/wp-content/uploads/2007/02/xbox-360-dvd-drive.jpg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odświerzam! Pisać Prosze o Pomoc!
     
  4. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odświerzam! doczekam sie odpowiedzi??
     
  5. Szolder

    Szolder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    poszukaj na forum było już wiele tematów dotyczących tego. Najprawdopodobniej jest to problem związany z tym że twoja przeróbka nie czyta wave4
     
  6. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To nie mozliwe. Przerabialem ją w styczniu a pozatym gralem juz w tą gre na mojej konsoli. I czy ktos moglby mi powiedziec mniejwiecej jaka mam wersje? liczac ze wgrali mi najnowsza? styczeń 2010 r.
     
  7. kaZZecik

    kaZZecik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Naped do wymiany (cena okolo 150zl) sam tak mialem albo probuj z 30 razy w koncu zadziala
     
  8. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    jak to? oryginały działaja bez zastrzeżen;)
     
  9. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia

    Doczekasz się warna jak będziesz tak dalej ciśnieniować. Nie odświeżamy tematów częściej niż co 24h, przestrzegamy poprawnej pisowni, nie piszemy posta pod postem i nie zakładamy takich samych tematów. Tamten topic leci do kosza. A tak poza tym MW2 to COD6 a nie 4.
     
  10. kaZZecik

    kaZZecik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wiem że org. dzialaja ale piraty nie mialem identycznie
     
Wczytywanie...

Poleć forum