1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z CoD black ops III

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kenway11, Styczeń 23, 2016.

  1. kenway11

    kenway11 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2015
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Witam mam taki problem, przerobilem konsole na rgh i chciałem zagrać w black ops 3, i wyskakuje komunikat że muszę pobrać nowa zawartość z xbox live nie wiem co to może być bo napewno nie compatibility pack ktory mam, nie wiem jak pobrac skoro nie moge sie połączyc z xbox live. POMOCY!!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Johncenastf2016

    Johncenastf2016 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2016
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hej doczytałem się że trzeba jeszcze ściągnąć TU1 a ten compatibility pack trzeba przerobić w programie horizon. Porobiłem pliki tym programem i mi dalej nie idzie bo niemam pojęcia z kąd wygrzebać TU1 może ktoś podeśle link do pobrania tego całego Tu1 ?
     
  4. kenway11

    kenway11 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2015
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Proszę sam robiłem to wdg tego i działa :
     
    Johncenastf2016 lubi to.
  5. kenway11

    kenway11 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2015
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    ja tez nie mialem system uptade to jest nie potrzebne
     
  6. kenway11

    kenway11 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2015
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    a gre masz wypakowana do xex tak?
     
  7. Johncenastf2016

    Johncenastf2016 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2016
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak gra jest wypakowana do xex
     
    Ostatnia edycja: Marzec 17, 2016
  8. kenway11

    kenway11 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2015
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    ja robiłem wszystko tak jak ten na filmiku i dziala
     
  9. Johncenastf2016

    Johncenastf2016 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2016
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A porobiło ci te foldery co tam trzeba pliki samemu wrzucać czy sam je robiłeś?
     
  10. kenway11

    kenway11 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2015
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    te foledery: en,es,it itp..? tak po wypakowaniu gry do xex juz sa, i po wypakowaniu w horizon compatybility pack oraz title update tez mam
     
  11. Johncenastf2016

    Johncenastf2016 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2016
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A u mnie nie było tylko jest odnośnik do gry i folder 00007000 a w nim pliki data
     
  12. kenway11

    kenway11 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2015
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    to ty nie masz gry wypakowanej do xex tylko do god
     
    Johncenastf2016 lubi to.
  13. Johncenastf2016

    Johncenastf2016 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2016
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jak wypakować ją do tego xex?
     
  14. kenway11

    kenway11 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2015
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    za pomoca programu exiso
     
    Johncenastf2016 lubi to.
  15. Johncenastf2016

    Johncenastf2016 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2016
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Okej i jak tym programem rozpakuje gre to powinno śmigać? A da się jakoś z tego xex do iso z powrotem przerobić bo niechce ściągać drugi raz z netu
     
  16. kenway11

    kenway11 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2015
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    a po co ci robic z powrotem gre do iso?
     
    Johncenastf2016 lubi to.
  17. Johncenastf2016

    Johncenastf2016 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2016
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To jak zrobić mam teraz ją z god do xex? Za pomocą tego exiso dam radę ją przerobić z god do xex?
     
  18. kenway11

    kenway11 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2015
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    to nie masz juz iso z ktorego wypakowales?
     
  19. kenway11

    kenway11 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2015
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Znalazłem teraz program God2Iso ktorym zamieniasz god na iso a potem za pomoca exiso mozesz zrobic iso do xex
     
    Johncenastf2016 lubi to.
  20. kenway11

    kenway11 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2015
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
  21. Johncenastf2016

    Johncenastf2016 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2016
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Okej dzięki spróbuje tego sposobu i napiszę czy udało mi się w końcu uruchomić tego cod-a
    Jeszcze raz dzięki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum