1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z COD Black Ops PL

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kosa931993, Sierpień 9, 2011.

  1. kosa931993

    kosa931993 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czesć wszystkim otóz mam problem z COD Black ops normalnie nagrywam IMG Burne'm predkością 2.4x wkładam świeżo wypaloną grę do napędu mojego xboxa pokazuje mi się Zagraj w grę i obrazek klikam zagraj i tutaj kaplica czrny ekran i ****,gra była patchowana wszystko było ok gra była wczesniej zainstalowana, przypominam że to wersja PL inne gry typu Shift 2,COD MW2,Mortal Kombat odpalają sie elegancko tylką z ta coś jest nie tak,Mam ixtreme 1.9 ,może muszę sciagnąć wersję angielską dziekują z góry za pomoć i życzę miłego wieczoru :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kniaziu

    Kniaziu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    AP 25 niestety PL nie pójdzie. Teraz musisz wgrać Lt 1.91 pobrać odpowiednią wersję angielską przepuścić przez abgx360 i cieszysz się grą.:)
     
  4. kosa931993

    kosa931993 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    LT 1.91 nie jest narazie dostępne,a jakby tak angielską wersje pobrać i nagrać ,by poszła ?
     
  5. Rurek7

    Rurek7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    LT+ 1.91 jest już dostępne. Co do black opsa to w wersji angielskiej powinien śmigać.
     
  6. onimusha25

    onimusha25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Lt 1.91 wyszło w poprzednią sobotę i możesz śmiało przerabiać, dodatkowo musisz ściągnąć obraz tej gry w wersji ENG puścić przez ABGX i jak wszystko będzie na zielono to możesz śmiało wypalać i grać.
    PS: musisz mieć Dasha w wersji 13599
     
Wczytywanie...

Poleć forum