1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z COD BLACK OPS

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez JiveMariusz, Lipiec 28, 2011.

  1. JiveMariusz

    JiveMariusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jestem nowy na forum :( i nie wiem czy tu cza zadac to pytanie...
    Kupilem sobie punkty ms points i wszystko ok ... pobawilem sie z ip i pobralem cod black ops pobral sie z dodatkami ... wchodze w biblioteke gier a tu go nie ma ... wchodze do pamieci (hard driva), gry i pisze "Nieznana gra" wchodze tam a tam pisze ze plik gry uszkodzony pobieralem gre 3 razy ... i to samo, nie wiem czy gra byla pal czy ntsc( chyba dobrze ale raczej nie :D) konsolke mam pal.
    Da sie to ominac, naprawic ??
    Z gory dzieki i prosze o pomoc
    Pozdro JiveMariusz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    wiem, właśnie coś jest nie tak i jak się pobiera COD BO to wyskakuje że jest uszkodzona. Pewnie coś na serwerach Microsoftu szwankuje.
     
  4. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    Musisz poprawnie ustawic vpn.tez tak mialem.na forum jest poradnik kuby ktory Ci pomoze

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  5. JiveMariusz

    JiveMariusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ufff nie jestem sam :D
    Jakis link bo nawet nie wiem gdzie szukac, sorka ale nowy jestem :(
     
  6. JiveMariusz

    JiveMariusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odswiezam bo juz na 2 stronie jest ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum