1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z COD Blak Ops

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez macko355, Sierpień 11, 2011.

  1. macko355

    macko355 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam taki problem nie dawno kupiłem xboxa z przeróbka LT+ i najnowszy dash z Crisis 2 i mam pytanie wiem ze można jakoś w nie zagrać na wersji COMPLEX po spachowaniu. Tylko tu tkwi problem bo nie wiem jak to zrobić, szukałem i nie znalazłem. I od razu nasuwa się moje drugie pytanie czy da się zagrać w ta wersje COMPLEX po polsku??? Z góry dzięki za odpowiedz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jak wrzucisz BO do abgxa to ci wgra najnwoszy patch pod najnowszego dasha.
    Wgraj lt+ 1.91 i nie będziesz miał problemów

    Gra odrazu nagrana na dashu z crysisa który nie wiem jaki miał numer może nie działać.

    Co do języka gry to jeśli ta wersja nie ma PL to nie ma.
     
  4. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    blazejp,są już patche na najnowszy dashboard?
    ;o
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Patche są na poprzedni dashboard, ale trzeba mieć najnowszy dash + 1.91
     
  6. macko355

    macko355 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum