1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z COD MW3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adasku, Listopad 17, 2011.

  1. adasku

    adasku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Giebułtow, Dolnośląskie, Poland, Poland
    wypaliłem obrraz img burn , ale przy weryfikacji wyskakuje blad na 52%...mam nagrywarke lg i płyra supratec( wczesniej nagralem na niej gow3 i b3). mozna sprobowac bez weryfikacji nagrac? czy wtedy moze gra dzialac? czy i tak bedzie do wyrzucenia?
    layerbreak w pliku dvd jest ustawiony na 2133520
    w img burn calculate optimal i przed nagrywaniem daje truncate. prosze o pomoc. nie olewajcie :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    spróbuj zainstalować na dysku konsoli, zmień płyty na verbatimy.
     
  4. szamir

    szamir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A można wiedzieć jaki to obraz ? Polecam pobrać z innego źródła. Skoro wcześniej nagrało i działało to Ciebie nie zastanowiło ?
     
  5. adasku

    adasku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Giebułtow, Dolnośląskie, Poland, Poland
    pobrałem z darkwarez obraz to był codmw3pl polish vodka :p w chu.! pochwal ten wsad mial...
     
  6. g2marcin

    g2marcin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    Ja mam problem z tą grą. Otóż do wczoraj grałem normalnie (wersja pl od srt), a dzisiaj wyskakuje mi komunikat, że płyta jest nieobsługiwana. Zauważyłem też że przestała mi chodzić Forza 4 i COD B.O., ale inne gry np Fifa 2012 czy GOW 3 działają normalnie. Co może być przyczyną ?
     
  7. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    Czytaj aktualności.

    Nie przejmuj tematów.
     
  8. qiluguard

    qiluguard Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie wypaliłem obrraz img burn Call Of Duty Modern Warfare 3 RF XGD3 0800-XBOX360 na iHAS124B-AL0S na płytkach Verbatim MKM003 wszystko ok tylko przy weryfikacji wywaliło 19 błedów . Gra działa ale niepokoją mnie te błedy dodam ze Forze 4 i ASsassina wypaliło bez zadnych błedów . Czy komuś udało sie wypalic i płytka przeszła weryfikacje ? jezeli tak to jaka wersia gry ?
     
  9. krac8

    krac8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam problem z wypaleniem CoD MW3. Problem polega na tym iż po sciągnięciu i rozpakowaniu obraz zajmuje 8.7 GB i co za tym idzie nie chce mi wypalić imgburn płyty. Pierwszy raz mam taki problem. Proszę o jakąś poradę.
     
  10. szenkx

    szenkx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Porada to czytać forum.
     
  11. mm120893

    mm120893 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Ja zawsze nagrywam bez weryfikacji i wszytko działa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum