1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Composit

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez blassi, Styczeń 27, 2013.

  1. blassi

    blassi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam za Wasza namowa zakupilem kabel Component HD. Odrazu zaznaczam iz posiadam telewizor Full HD LG). Podlaczylem ten kabel pod Xboxa, przelaczylem na nim na HDTV i wyskakuje mi czarny ekran (brak obrazu, slychac tylko glos). Co mam robic ? Wczesniej wlaczylem go gdy na kablu bylo przelaczone na TV ( w rozdzielczosci 480p i wlaczyl sie i glos i obraz) czy moze tak byc ze moj xbox nie obsluguje rozdzielczosci 720p i 1080p?? Prosze pomozcie bo sie z tym mecze juz tydzien. Dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Problem z Composit

    Nie możliwe sprawdź na innym tv

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. blassi

    blassi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawdzalem i jest to samo. nie ma obrazu ani na 720p ani na 1080p :((
     
  5. Kamilmix

    Kamilmix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ossowice
    Odp: Problem z Composit

    Bo jak przełączysz na HDTV to musisz podłączyć do wejść Component, a nie composit.

    Tapnięte z Galaxy Ace
     
  6. blassi

    blassi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no tak ale ja mam ta przelaczke na av na te 3 wejscia biale czerwone i zolte i do tego 3 kable niebieski czerwony i niebieski
     
  7. nostromo116

    nostromo116 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódz
    Zamień zielony na zółty i wtedy zobacz
     
  8. blassi

    blassi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wybacz zielony zamiast niebieskiego zle napisalem ;d aha czyli do tej przejsciowki do av mam podlaczyc bialy czerwony i zielony zamiast zoltego ??
     
  9. nostromo116

    nostromo116 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódz
    czyli ty chcesz podlączyć pod av?Jeśli tak to zółty czerwony i biały i w tv na av reszta przewodow zostaje luzem.Ten przelacznik co masz na kablu od konsoli to na tv.Nie uzyszkasz na samym av rozdzielczosci hd,musisz miec wejscie component w tv
     
  10. blassi

    blassi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam wejscia component czyli mowisz zebym wzial i podlaczyl tylko kable niebieski czerwony i zielony do wejscia component??
     
  11. nostromo116

    nostromo116 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódz
    Tak.Tylko zolty musi tobie zostac wolny i naprzelaczniku na hdtv.Tez mam tv Lg i działa u mnie normalnie w full hd.
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Masz podłączyć wszystkie przewody bez zółtego, czerwony i biały to dźwięk (koło siebie idą razem z zółtym) kolejno czerwony niebieski i zielony to obraz.
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    EDIT. Można skasować. Instrukcja obsługi urządzeń jako pierwsza!!
     
  14. blassi

    blassi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    panowie działa dzieki wielkie :))
     
Wczytywanie...

Poleć forum