1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Crysis 2 szopasquad

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Matemoniusz, Maj 26, 2012.

  1. Matemoniusz

    Matemoniusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Otóż gra Crysis 2 szopasquad ( z dubbingiem PL) zacina mi się w jednym momencie. Na 100% dobrze przepuściłem przez abgx pod LT 3.0, oraz nagrywałem IHasem z dobrym FW. Gra się bezproblemowo nagrała, oraz zainstalowała na dysku. Jednak w pewnym momencie, gdy pisze "odblokowano muzykę" powoli przyciemnia się obraz i nic się nie dzieje. Konsola nie reaguje na żadne przyciski na padzie (nawet przejście do interfejsu głównego konsoli).

    Zdjęcie z abgx http://img585.imageshack.us/img585/1314/ssabgx.png

    Co może być powodem takiej sytuacji?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Próbowałeś usunąć grę z dysku, wyczyścić cache konsoli i uruchomić?
     
  4. Matemoniusz

    Matemoniusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem, niestety nie pomogło. A obraz gry jest dobry? (zdjęcia z abgx w pierwszym poscie)
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, obraz jest w porządku.
     
  6. Matemoniusz

    Matemoniusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To nie wiem co zrobić. Grałem z 1-2h bezproblemowo, bodajże jestem w 3 czy 4 misji. Miejsce w którym gra się zacina, wygląda na punkt kontrolny lub miejsce w którym jest pokazówka. Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?
     
  7. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    Spróbuj nagrać jeszcze raz, może plyta ma skaze.
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Najlepiej będzie, jak nagrasz tą grę na Verbatimie z Singapuru ClonemCD.
     
Wczytywanie...

Poleć forum