1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z CS 1.6 Nonsteam

Temat na forum 'PC' rozpoczęty przez darkness13, Grudzień 22, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. darkness13

    darkness13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Grodzisk Maz.
    Witam!
    Otóż mam problem z CS'em.
    Problem polega na tym,że gdy pierwszy raz uruchomiłem CS'a to wszystko gładko poszło i chciałem ustawić sobię roz. 1920x1080
    No i mi cs'a wywaliło i potem zaczął się problem.
    Gdy chce włączyć grę to wywala mi błąd Video Mode Change Failture i,że chce wejść w tryb software.
    Biorę ok i drugi raz wywala mi ten błąd tylko tym razem nie mogę nic zrobić. Bez Alt+Ctrl+Delete się nie obejdzie.
    Pragnę podkreślić,że reinstalka nie pomaga
    Moja specyfikacja kompa
    Celeron Dual Core E6500 2,93 GHz x2
    2 GB Ram 533 MHz
    Radeon HD4850 512 MB
    I mam podłączony do kompa 32 calowy telewizor
    Proszę pomóżcie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. No Ogar

    No Ogar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A jakie ustawienia bierzesz d3d czy opengl
     
  4. darkness13

    darkness13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Grodzisk Maz.
    No narazie to ja do gry nie mogę wejść więc nic z tych rzeczy
     
  5. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odinstaluj cs`a i zainstaluj na nowo miałem ten sam problem , ustaw później OPEN GL
     
  6. darkness13

    darkness13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Grodzisk Maz.
    Robiłem reinstalacje i nic to nie dało
     
  7. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wywal wszystko co jest związane z cs`em , nawet folder w program files + klucze w regedit.
     
    1 osoba to lubi.
  8. darkness13

    darkness13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Grodzisk Maz.
    Dobra temat do zamknięcia udało mi się uporać z problemem :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum