1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z czytaniem nowych gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez penia1984, Wrzesień 2, 2010.

  1. penia1984

    penia1984 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,jestem zielony w temacie X boxa wiec mam pytanie? zakupiłem ostatnio przerobionego X boxa z grami i niby wszystko ok,ale jak kupiłem ostatnio Fifie World Cup 2010 to wogóle mi nie odczytuje gry?myślałem że to może płytka jest żle nagrana albo co, ale poszedłem do kumpla i u niego też na przerobionej konsoli gra śmiga? co może być przyczyną że nowszych gier mi nawet nie odczytuje? mam zainstalowaną najnowszą aktualizacje więc to nie to?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Jeżeli przeróbka była by starsza to powodem byłby zbyt wysoki wave. Ale jeżeli przeróbka jest dobra to może laser Ci pada.
     
  4. penia1984

    penia1984 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    laser raczej nie bo inne gry czyta bez problemu, a z tego co mi się udało dowiedzieć to konsola była przerabiana w połowie 2008 roku,więc jeśli to ten zbyt wysoki wave to muszę jeszcze raz ją przerobić czy się nie da????
     
  5. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Tak zapewne to wina starej przeróbki.
    Możesz przerobić oczywiście na nowszą.
    Albo możesz przerabiać też gry na niższy wave.
     
  6. penia1984

    penia1984 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    "Albo możesz przerabiać też gry na niższy wave." jakaś podpowiedzieć gdzie mogę poczytać jak to zrobić?
     
  7. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
  8. penia1984

    penia1984 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie bo przeczytałem wszystko jak zmniejszyć wave płyty,nawet zmniejszyłem na odpowiedni ale co z tego jak obraz gry zrobiony z płyty (fifa 2010) ma rozmiar 31 gb?
     
  9. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Czy ten obraz zrobiłeś z oryginalnej płyty ?
     
  10. penia1984

    penia1984 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie gra nie był orginalna
     
  11. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Nie wiem w jakim programie robiłeś, ale zrób obraz w imgburn (poradnik chyba był gdzieś na forum) i powinien mieć wagę ok 6-7gb a nie 31.
     
  12. penia1984

    penia1984 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie to nie była orginalna płyta

    tylko że jak robię to tym programem Imageburn to wyskakują mi same błędy i nie tworze obrazu

    //HoFi:9.Nie pisz postów pod sobą (do tego służy przycisk "edytuj").następny taki post i warn//
     
  13. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Pokaż screen co to za błędy może coś się poradzi.
     
  14. DJDIDO

    DJDIDO Banned

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    tam gdzie się świat kuńczy ;)
    31 GB? lol musisz mieć chyba coś z kompem. Albo płyta jest walnięta.
     
Wczytywanie...

Poleć forum