1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z czytaniem płyt.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Konrad Mrok PL, Maj 29, 2010.

  1. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    Cześć. Posiadam xa z napędem liteon i mój problem polega na tym że nie chce mi za bardzo czytać płyt, znaczy się muszę go do tego przymuszać ciągłym resetowaniem, wysuwaniem i wsuwaniem tacki. Xa mam dopiero pół roku. Na początku gdy jeszcze byłem w angli na wakacjach gdzie go zakupiłem było wszystko dobrze ale po przylocie do polski xbox nagle przestał czytać poprawnie płyty, wywala ciągle że mam otworzyć napęd pomimo że płyta jest w nim. No i jak na początku napisałem pomaga tylko kilkakrotne resetowanie konsoli. Prosze o pomoc bo nie mogę już wytrzymać a do MS nie za bardzo mi się chce słać konsole.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    masz gwarancję - wysyłaj (jeśli ixiak bez przeróbki)

    brak gwary = nowy napęd
     
  4. Koxus

    Koxus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wymiana napędu chyba tylko to pomoze
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Otwórz napęd przesuń wózek z laserem do początku przeczyść laser
     
  6. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    może w czasie lotu ktoś ci bagaż kopnął niechcący
     
  7. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    @maciekww28, tak jak mowi nie ma gwary trzeba nowy napęd, lub wyczysc laser :)
     
  8. grzeszak

    grzeszak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    watek juz byl na forum... zapewne masz przerobiony naped... tak jak kolega napisal we wczesniejszym poscie, otworz naped i recznie przesun wozek z laserem...albo przed odpaleniem nieoryginalnej gry wrzuc do napedu jakis oryginal (np. z filmem dvd) i laser powinien sam sie ustawic
     
  9. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    mam nie przerobiony napęd, chciałem go przerobić ale stwierdziłem ze jak jest uszkodzony to nie ma co kasy tracić
     
Wczytywanie...

Poleć forum