1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z czytaniem plyt

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomekb90, Kwiecień 21, 2012.

  1. tomekb90

    tomekb90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam niedawno zamontowalem nowy laser do swojego liteona hop-140, wkladalem plyty i nic nie czytalo, ostatnio rozkrecilem i przeczyscilem nowy laser i zaczelo czytac plyty ale po jakims czasie pojawial sie komunikat "przeczysc plytke miekka scierko...". Co powinienem zrobic, sa jakies dobre techniki czyszczenia lasera? pozdrawiam. Przypominam ze laser nowy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MARGRA26

    MARGRA26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chmielnik
    Skoro nowy laser to po co go czyscic , moze gry wypalasz na jakichs lipnych plytach ?
     
  4. tomekb90

    tomekb90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    konsola nie przerobiona, plytki oryginalne, na 100% dzialajace
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Potencjometrem zejść w dół, lecz przy zamiennikach, moze okazac się wymiana na nowy

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    @Akir ma racje, sprawdź miernikiem jaki ma opór na potencjometrze i będzie wszystko jasne.
     
  7. Zbalus

    Zbalus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Być może jakiś lipny laser więc kup nowy dobry ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum