1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dance central 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nave, Listopad 3, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. nave

    nave Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam następujący problem z grą Dance Central 3 mianowicie gra uruchamia się, wybieram utwór i wszystkie opcję i daję rozpocznij tańczenie, pojawia się ekran wczytuje i nic więcej się nie dzieje tzn gra nie ładuje się dalej. Czy ktoś może wie dlaczego?

    Mam konsole z rgh dash 15574, grę robiłem do xex i god i w obu przypadkach jest dokładnie tak samo.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Problem z dance central 3

    Trzeba dograc patch znajdziesz go na xbox360iso.com, tez mialem ten problem

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. Turek85

    Turek85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem, na tej stronie znalazłem tylko odpowiedz co do Dance Central 2, na 3 jeszcze chyba nie ma patcha :( Problem tkwi chyba w coronie tak mi sie wydaje. MIejmy nadzieję że niedługo sie znajdzie łątka do DC3
     
  5. bass00

    bass00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Jarocin
    Ja mam dasha 14719(rgh) i tylko pokazuje mi sie ten wstep od kinecta a potem wywala mi bład gry mam pobrać od nowa gre
     
  6. a7887@op.pl

    a7887@op.pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam podobny problem z Dance Central 3 i 2 gra uruchamia się, wybieram utwór i wszystkie opcję i daję rozpocznij tańczenie, pojawia się ekran wczytuje i nic więcej się nie dzieje tzn gra nie ładuje się dalej. Konsola z RGH i dash 16197.

    Czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Do 2 jest patch, do trójki nie ma.
     
  8. nave

    nave Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    juz jest patch do dance central 3
     
  9. Danielosz

    Danielosz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam,
    Poradźcie proszę laikowi jak wgrać tego patcha. Doczytałem się, że należy rozpakować obraz programem xiso, podmienić plik i skopiować na dysk konsoli do folderu gdzie skanowane są gry. Nie wiem jak się za to zabrać, ponieważ mam obraz z grą w formacie iso a nie xiso-czym mam rozpakować obraz iso? Dotychczas przerabiałem iso na god i kopiowałem na konsolę, ale w tym przypadku muszę wgrać patcha, o którym pisaliście wcześniej. W konsoli mam RGH i dash 15574. Dzięki z góry
     
  10. Danielosz

    Danielosz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ok, znalazłem rozwiązanie, opiszę bo może komuś się przyda

    1. Plik iso otworzyłem programem Xbox-Image-Browser
    2. Plik Default.xex można podmienić bezpośrednio w tym programie (prawym, replace i wskazać inny plik)
    3. Następnie iso2god i na konsole

    Działa :)
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  11. Szfagier

    Szfagier Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze ktos wrzucic gdzies ten patch do DC 3 ??
     
  12. Szfagier

    Szfagier Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra juz wsio mam...zaraz sprobuje czy dziala :D
     
  13. Danielosz

    Danielosz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  14. a7887@op.pl

    a7887@op.pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Just put the directory 373307D2 in your xbox360 HDD in content\00000000000\
     
  15. conantheonanus

    conantheonanus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Starałem się zapuścić grę według sposobu Danielosza (wypakowałem obraz przez Xbox-Image-Browser, wgrałem załączony default.xex), ale gra nadal odmawia posłuszeństwa. Nawet ekran tytułowy mi się nie pokazuje. Jakieś sugestie, czy tym razem nie obędzie się bez aktualizacji dasha z 14699 na jakiś nowszy?
     
  16. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna

    za stary dash, DC3 woła przynajmniej o 15574
     
  17. Kuba Sztorc

    Kuba Sztorc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rydułtowy, Poland
    Sorki za offtop, mógłby mi ktoś to wytłumaczyć jak tego patcha wgrać? Mam ściągnięty obraz .iso dc3
     
  18. Krzychu1981

    Krzychu1981 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szukałem informacji o problemie z DC3. Znalazłem dc3 fix, zamieniłem default.xex w folderze z grą i wyskaluje mi przy próbie uruchomienia że pobrano aktualizację niezgodną z wersją. Ponadto w FSD nie pokazuje mi okładki z grą, nawet jak podmienie na oryginalny plik default.xex. Co z tym fantem zrobić? Dodam ze mam najnowszego dasha i corone v1.

    PS z grą sobie poradziłem, wyczyściłem cash, ale okładki nadal nie mam. Dodam tylko że jak usuwałem wcześniejsze katalogi z DC3 to usuwałem też okładkę z FSD, czy to może być powód? Jak przywrócić okładkę?

    Z okładką też sobie poradziłem. Kopiując folder o takiej samej nazwie jak poprzednio, i usuwając okładkę z FSD najpewniej konsola pamiętała że usuwałem już tą grę i nie chciała okładki pokazać. Wystarczyła zmienić nazwę folderu z grą na inną (oczywiście gry mam w xex i nie w katalogu content, tylko w utworzonym dla gier).
     
  19. Przemek Klejno

    Przemek Klejno Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ełk, Poland, Poland
    ja zrobiłem jak kolega danielosz mówił i już gram i jest dobrze !
     
  20. alterego

    alterego Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie też działa. Trzeba podmienić pliki z patcha. Ja zrobiłem to akurat w file managerze na konsoli. To samo miałem z DC2 i te samo rozwiązanie (inny patch tylko oczywiście).
     
  21. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3263
    Polubienia:
    1860
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    @alterego@alterego

    [​IMG]
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum