1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Dante's inferno i EA sports MMA

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Hazy27, Luty 18, 2011.

  1. Hazy27

    Hazy27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Witam!

    Jestem kompletnym świeżakiem, rzec można "noob'em" jeśli chodzi o zabawę z xbox'em.
    Ale przejde do rzeczy:
    Mój problem polega na tym, że ściągnąłem sobie dwie gry (dante'sa i mma) nagrywanie wychodzi pięknie i gładko (przez imgburn).
    Problem zaczyna się gdy wkładam grę do napędu.
    1. W dante's inferno wszystko się ładuje, napisy są, ale gdy wyskakuje "press start" napęd nagle zwalnia i konsola się zawiesza.
    2. Z MMA sprawa wygląda nieco inaczej bo po włożeniu płyty gra się ładuje i w pewnym momencie wyskakuje magiczne "przetrzyj dysk".
    Próbowałem odpalać z użyciem "activate.iso", lecz to nic nie daje.

    Czy macie jakieś pomysły co może być nie tak? Dla przykładu Fable 3 odpala mi bez problemu.

    Za błędy w pisowni z góry przepraszam- jestem dyslektykiem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ogór

    Ogór Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    383
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Na jakich płytach nagrywasz? Może obrazy gry są do bani?
     
  4. Hazy27

    Hazy27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Nagrywam na płytach Verbatim.
    Wątpie, że obrazy płyty są do bani, z tego co czytałem w komentarzach do tych gier innym wszystko sprawnie działa.
    Jeszcze dla dodatkowych informacji dodam, że mam xbox elite i aktualizowałem do lt+.
     
  5. buszidos

    buszidos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sciagnij inny obraz i przepusc go przez abgx360 . Jak pokaze ze wszystko jest dobre to plytka verbatima DL i predkosc nagrywania 4 razy, ja jeszcze zmienlem na ss2
     
  6. Hazy27

    Hazy27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    No cóż... Spróbuje, jednak wolałbym nie wyrzucać dwóch płyt...
    W końcu tanie to one nie są...
    Jak ściągne (co przy moim bezprzewodowym, piorunująco szybkim internecie troche potrwa) i nagram to dam znać co i jak.
     
  7. djaku22

    djaku22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    war3 nie każdy ma pensje 3 tyś i bogatych rodziców ;]
     
  8. djaku22

    djaku22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie, nie proste;p wkurzają mnie tacy ludzie jak ty, z takim podejściem.
     
  9. Hazy27

    Hazy27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Po pierwsze- konsola nie jest moja, tylko brata.
    Po drugie- ściągam gry dla NIEGO nie dla siebie, a jeśli przy okazji nauczę się paru rzeczy, to czemu nie?

    I prosiłbym o zachowanie dla siebie komentarzy typu "biedactwo, nie stać go". Nie znasz ludzi- prosze nie oceniaj.
     
Wczytywanie...

Poleć forum