1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z darksiders 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bankajos, Sierpień 15, 2012.

  1. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Pogram chwilę i pisze żeby przetrzec plyte. Nagrałem na
    Omege(jak 30 innych gier które działają bez problemu).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Prawdopodobnie źle sie nagrała

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  4. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Pewnie... ze nie. nagralem tak 30 innych gier (w tym sleeping dog's MP III) i wszystko działa.

    Ps. n
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    no to skąd możemy wiedzieć dlaczego nie działa ?
    nagraj jeszcze raz bo skąd inaczej będziesz wiedzieć czy jest dobrze czy źle....
     
  6. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Wadliwa wstawka... ale juz nie bd tracił 2giej plyty bo gra nie jest tego warta. zamykamy
     
  7. banannba12

    banannba12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    153
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja tak mialem z plytami omega ze gry chodzily ale po jakims czasie tak sie pokazywalo z kazda na omedze tak mialem to wina plyt, a co do Darksiders 2 gra jest tego warta ; ]
     
  8. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Sciaglem z innej wstawki i działa
     
Wczytywanie...

Poleć forum