1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z darmowym Fable III

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez BE_Mroku_256, Czerwiec 14, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. BE_Mroku_256

    BE_Mroku_256 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2012
    Posty:
    192
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Posiadacz PS4 i XONE
    Otóż nie mogę pobrać gry Fable III, ponieważ jest napisane coś w tym stylu: "Zakupu nie można w tej chwili zrealizować. Spróbuj ponownie później". Czy, to przez region ? Ponieważ chciałbym z korzystać z tej promocji :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mierniqe

    mierniqe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Witam, przyłączam się do pytania, po za tym mam kolejne pytanie, czy jeśli zarejestrowałem sobie konto w tym tygodniu konto live na us i mam jeszcze darmowy miesiąc live, który mogę wykorzystać to mogę go jakoś aktywować żeby potem ściągnąć sobie fable? Czy muszę jeszcze raz sobie konto założyć na us i wtedy?
     
  4. BE_Mroku_256

    BE_Mroku_256 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2012
    Posty:
    192
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Posiadacz PS4 i XONE
    To, czyli co ? Nic nie da rady z tym zrobić ? Więc w lipcu pewnie także nie będzie można pobrać 2 darmowych gier...
     
  5. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    nie wiem... ja pobralem na stronie xbox.com dodalo do kolejki bez problemu
    a konto masz na Polskę? bo jak UK czy US to bedzie problem z blokada regionalna
     
  6. BE_Mroku_256

    BE_Mroku_256 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2012
    Posty:
    192
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Posiadacz PS4 i XONE
    Konto mam na Polskę i próbowałem z dash'a i z pc ściągnąć i nic :(
     
  7. Azazel

    Azazel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Nie no wątpię, że to przez blokade regionalna bo to podobno już zaczął się ten Gold+ więc promocja powinna dotyczyć każdych, może faktycznie bardziej przez to, że to ten trial przecież 48h gold też nie ma wszytkich uprawnień. A probowałes zarówno ze strony w przegladarce jak i z poziomu konsoli?
     
  8. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    pamiętaj że musisz mieć golda ;) Jeśli nie idzie to poczekaj dzien lub dwa i wtedy spróbuj- jesli dalej nie pójdzie to dzwon na infolinie do M$-pomogą :)
     
  9. BE_Mroku_256

    BE_Mroku_256 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2012
    Posty:
    192
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Posiadacz PS4 i XONE
    Mam opłaconego golda do bodajże sierpnia :D Żeby nie skłamać, to już po konferencji MS próbuje pobrać tą gierkę i nic :(
     
  10. croixdefeu

    croixdefeu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Płock
    U mnie też wywalało ten błąd na konsoli. Poszukałem w googlach i okazało się , że podczas zakupu trzeba zmienić opcję płatności x-em na padzie na punkty ms. Tak zrobiłem i gra zaczęła się pobierać. Spróbuj może w ten sposób Ci się uda zassać.
     
  11. BE_Mroku_256

    BE_Mroku_256 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2012
    Posty:
    192
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Posiadacz PS4 i XONE
    [​IMG]

    I tak za każdym razem wyskakuje :(
     
  12. Kamilos100

    Kamilos100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  13. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    przełącz się na punkty i wtedy pobierz (czy to na xksie czy na xbox.com - tu masz opcje u góry klikasz przed zakupem)... kolejna rada to sprawdź czy w ustawieniach konsoli region masz ustawiony na Polska... a jak nic nie da rady to jak pisałem wcześniej dzwoń na infolinie to nie boli!
     
  14. warez007

    warez007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2010
    Posty:
    70
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    ŁDZ
    Użyjcie sieci vpna na USA lub UK tu macie dobry darmowy server vpn America VPN - Get VPN IP - FREE! a tu macie tutorialka ja to ustawić Konfiguracja połączenia VPN w Windows 7 | Uczelniana Sieć Komputerowa USNET macie inne IP i nie można was namierzyć działa wszystko bardzo szybko

    /// edit:
    Tu macie lepszy tutek VPN dla Win7 Windows 7 Tutorial PPTP | VPNonline – Polski VPN sam z tego korzystam bo mam konto w USA i nie mam problemu z Aplikacjami i blokada regionalna dzięki VPN nieraz korzystałem z 1mc free live i darmowych dlc i gierek dział HBO GO tylko musisz pobrać kod klienta na necie znajdziesz tutka ja to zrobić

    Użyj następnym razem opcji edytuj. ; )
    ~TheOFF
     
    1 osoba to lubi.
  15. mierniqe

    mierniqe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    @warez007 dzięki za tutorial
    mam inny problem, gra się zaczyna pobierać, ale przy 80% postępu pokazuje się komunikat ,,nie można pobrać fable III". Konsola ustawiona na us, konto też, próbowałem przez vpn na amerykańskim ip. próbowałem też bez vpn, ciągle to samo. Czy wie ktoś co może być przyczyną?
     
  16. zoltan1980

    zoltan1980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dziwne

    Dziwne te problemy... U mnie też chodziło od razu, wcześniej miałem Silver na Polskę, aktywowałem Golda, po 5 minutach zakolejkowałem Fable III ze strony marketplace (zmieniłem płatność na punkty) i pobrało bez zgrzytów...
     
  17. Marcin77

    Marcin77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dokładnie mam to samo w okolicach 80% przerywa, konto us wiec próbowałem z vpn na wiele sposobów. ma ktos może jakieś rozwiązanie?.
     
  18. mierniqe

    mierniqe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    niestety to chyba problem z regionem mimo vpn
    Re: FABLE 3 Download Problem!!! - 06 - Purchasing or downloading something - Xbox Support - Xbox.com Forums - Xbox.com

    thats usually a sign of a nad internet connection or you using a vpn or a "friend"to queue your downloads without being in region

    if your actual region does not match your account region that would be why they Must match

    if they do match and no vpn is involvrd then hardreset your modem and router by turning them off for 5mins

    then delete it and clear system cache

    only if your actual region matches
     
  19. Azazel

    Azazel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Może masz za mało prądu w xboksie :D nie a tak na serio probowałes z przeglądarki ?
     
  20. Marcin77

    Marcin77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    że tak zapytam, a niby jak przez przeglądarkę? kupowałem przez pc to dodało do kolejki i tyle.
     
  21. michal833

    michal833 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    wlacz pobieranie w tle i wylacz xboxa , podczas sciagania oczywiscie
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum