1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z dashboardem evox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez artorius1976, Styczeń 18, 2010.

  1. artorius1976

    artorius1976 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, mam problem z xbox a mianowicie nie może się włączyc mi evox , konsola jest przerobiona aladin,wszystko wcześniej było git ale mój syn namiętnie próbował odpalić halo2 i wyskakiwał komunikat wlóż płytę czy coś podobnego,i teraz mam tylko microsoftu skórkę oryginalną,próbowałem wgrać evox ale nie chce mi uruchamiac tylko mogę grać na pirat..... proszę o pomoc bo nie wiem o co kaman?Nie mogę zainstalowac nowego instalatora ale jak właczam konsole to mam w rogu trójkąt evox i dalej oryginalny dash , już próbowałem wgrać dwa autoinstalery i cały czas mam komunikat że nie może odczytac plyty.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. arturwiecki

    arturwiecki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    kosmos
    pamiętam że instalacje ewox jakoś tak się robiło że trzeba włożyć płyte do konsoli zresetować i odpalić na nowo konsole jakoś tak to się robiło
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    sciagnij jakiego installera i zainstaluj dasha na nowo, najlepiej XBMC.
     
Wczytywanie...

Poleć forum