1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dashboardem Xbox 1

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Krzysztof Listwon, Sierpień 7, 2013.

  1. Krzysztof Listwon

    Krzysztof Listwon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bełchatow, Poland
    Witam. Zainstalowałem xbmc z płyty Xbox Mast3r Installer na partycje c. Gdy zrestartowałem konsolę uruchomił sie orginalny microsoft dash. Teraz xbox nie czyta wypalanych płyt i jest jakby "odprzerobiony" . Co robic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    jeśli konsola była przerobiona softmodem a nie chipem to możesz mieć już po przeróbce, musisz przerabiać na nowo softem. Jeśli oryginalne gry działają (lub filmy na DVD; Audio CD) to spoko, możesz przerabiać - czasem po sformatowaniu 'softmoda' dzieją się cuda.
    Jeśli konsola była przerobiona chipem to źle zainstalowałeś XBMC, przeinstalowanie powinno pomóc.
     
  4. Krzysztof Listwon

    Krzysztof Listwon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bełchatow, Poland
    Mam originalne Dead or Alive 3 i działa bez problemów.
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    to fajnie ale dalej nie wiadomo czy masz chipa w konsoli czy przeróbka była software'owa.
     
  6. Krzysztof Listwon

    Krzysztof Listwon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bełchatow, Poland
    Przróbka była raczej na 100 % software'owa.
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Przeróbka software'owa SOFTMOD by Gangst3r - Software - XboxOnline - najstarsze i najlepsze forum
    wyłąpuj gangstera na naszym forum, chłopina ogarnia starego xboxa w 100%

    //EDIT

    Pamiętaj że wszystko robisz na własną odpowiedzialność:

    Testowanie na konsoli 1.1 z zablokowanym dyskiem 15GB WD.

    Uwaga: Przeróbke softmod można w łatwy sposób usunąć, a samą konsole uszkodzić. Dlatego nie zaleca się modyfikacji i/lub usuwania plików dostępnych na partycji C, a także odblokowywania dysku HDD, ponieważ może spowodować uszkodzenie dashboardu konsoli!!!
     
  8. Krzysztof Listwon

    Krzysztof Listwon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bełchatow, Poland
    Ok Dzięki. Czy ma jakieś znaczenie że wersja mojej konsoli to 1.6 ?
     
  9. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    poczytaj w komentarzach, jest napisane że działa z każdą wersją konsoli.
     
Wczytywanie...

Poleć forum