1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Dashboardem...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez NighMare, Styczeń 2, 2013.

  1. NighMare

    NighMare Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Międzyzdroje
    Witam Wszsytkich, mianowicie problem jest tego typu ,że
    po aktualizacji dasha na 1.6202.0 połowa gier przestała działać tzn. działają do momentu aż wyskoczy komunikat o tym nie można zautoryzować płyty z grą poczym bydle się restatuje. :disgust:
    Zatem czy istnieje mozliwość podpiecia dysku od xboxa do kompa i wyrzucenie tamtego dasha i wgranie zupełnie innego?
    Czy jakakolwiek inna możliwość by wgrac dasha od nowa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Nagrywaj nagrywarka ihas z lt max lub graj z plyty nie instalujac na dysk. I ostatnia opcja uzyj mp3fixa ale nie dziala na gry xgd3 z civ fifa 13
     
    1 osoba to lubi.
  4. NighMare

    NighMare Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Międzyzdroje
    A nie da rady wejsc na xboxa i zrobic to poprzez pc?
    Nie mam kasy na ihasa niestety ale nie wykluczam możliwości
    przeróbki RGH tylko nie mam pojecia czy na moim xboxie facie z tym dashem pójdzie...
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Dasha nie cofniesz. A mozesz grac z plyty. Lub jak masz zaintalowana to wlaczasz mp 3 na xie na usb starczy wgrac wlaczasz gre po 5min mozna wylaczyc mp 3 i grac bez bledu weryfikacji.co do rgh na ten dash mialo byc styczniu jakos .ktos ci potwierdzi czy jest mi sie wydaje ,ze nie ma jeszcze
     
    1 osoba to lubi.
  6. bandi1986

    bandi1986 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poznań
    Też się przymierzam do rgh (fat na dashu 16202). Najwcześniej w połowie stycznia ma być możliwość z tego co słyszałem
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum