1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z dashboardem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dominikxbox, Czerwiec 20, 2011.

  1. dominikxbox

    dominikxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!

    Mam problem ponieważ niedawno gdy odpaliłem grę (fifa 11) wyskoczyl mi komunikat, na ktorym bylo napisane czy zaktualizowac gre? ja nacisnalem że tak i po tej akcji zniknął mi mój awatar i nie wiem co robić, stąd rodzi się moje pytanie czy mogę grać przez internet bez tego awatara, mam przerobioną konsole (ixteme 1.6) i gram na piratach jak i na oryginalnych grach, pomocy bo nie wiem czy kupować xbox live czy to ma sens...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. dominikxbox

    dominikxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Piraty działają, ale chodzi mi o to czy jeśli bym sobie zakupił xbox live'a i grał na oryginalnych grach to mógłbym bez bana grać przez internet, przypominam że jest przerobiona.
     
  5. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Ban jest za przerobiony napęd a nie za gry więc grając na oryginałach też możesz go złapać.
     
  6. dominikxbox

    dominikxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ja chyba mam przerobiony napęd bo mam xtreme 1.6, ale to jesli bede gral na oryginalach to nie powinni mnie zlapac nie?
     
  7. Kacpers

    Kacpers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Tak jak jest napisane wyżej.Nie dostaje się bana za piraty ,TYLKO ZA PRZEROBIONY NAPĘD.
     
  8. dominikxbox

    dominikxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak mam sprawdzić czy mam przerobiony napęd
     
  9. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wgraj najnowszego dasha to bedziesz mial pewnosc ze masz nie przerobiony naped
     
  10. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    jak można nie wiedzieć, czy konsola, którą sobie kupiliśmy jest przerobiona bądź nie :)
     
  11. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    '
    koleś jesteś głupi czy udajesz piszesz w pierwszym poście że masz przeróbkę iX 1.6 i się pytasz o takie rzeczy . normalnie ręce i cycki opadają .
     
  12. dragowwl

    dragowwl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, podłączę się pod ten temat żeby nie śmiecić

    Po wsadzeniu Crysisa 2 wyskoczył komunikat o aktualizacji, ściągnąłem i podłączyłem przez pena (z powodu bana na xbl). W trakcie wyskoczył komunikat z błędem 3151 335a b600 0402 c005 3002 i kontaktem z xboxsupport ;) . Nic się nie uruchamia, nic nie świeci - tylko ten komunikat.

    Szkoda, że dopiero teraz przeczytałem o problemach z nowym dashem, jednak może znajdzie się dobra dusza co poradzi co dalej z tym zrobić - nowy ixtreme, cokolwiek? Konsola premium 20gb, ixtreme bardzo stary (1.4, 1.5 ? ), pozdrawiam i liczę na pomoc
     
  13. dominikxbox

    dominikxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to mam w takim razie sflaszowany naped bo przerobilem konsolke to moglbym grac przez neta na oryginalnych grach czy wyłapię bana?
     
  14. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    dragowwl: spróbuj tak
    1) odłącz dysk twardy
    2) włącz konsole , naciśnij eject żeby wysuneła sie tacka
    3) wyciągnij wtyczke zasilania (tacka musi pozostać otwarta)
    4) popchnij tacke żeby wsuneła sie do połowy
    5) włóż wtyczke zasilania
    6) włącz konsole głównym przyciskiem z przodu
     
  15. dragowwl

    dragowwl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, poszlo - przynajmniej mam dostep do konsoli ;) dzieki wielkie. pytanie co dalej ? dać do przeróbki iX 1.9 ?
     
  16. LoZe

    LoZe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zrobiłem tak samo jak powyżej a teraz napęd mi wogóle płyt nie czyta :|
     
  17. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    oryginały pewnie czyta.....owy dash kasuje przeróbkę
     
Wczytywanie...

Poleć forum