1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dashboardem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kris304, Październik 13, 2011.

  1. Kris304

    Kris304 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    <NSW>
    Witam wszystkich, dawno nie było mnie na forum. Byłem dłuższy czas za granicą więc jestem nie w temacie. Chciałbym Pograć w Gears of War 3(oryginał) jednak przy włączeniu gra woła o aktualke dasha. I tu mam problem. Mam starego dasha 12625 i star ą przeróbke lt1.1 a nie chce stracić przeróbki bo musiałbym wyrzucić mnóstwo kopii sapasowych. Czy jest jakiś sposób żeby wgrać najnowszego dasha i nie stracić przeróbki którą mam? Bardzo prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    nie ma. Koniec tematu

    Sent from my LG-P500 using Tapatalk
     
  4. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    jedyne co ci pozostaje to wgranie najnowszego Lt. 2.0 inaczej w gow3 nie pograsz
    p.s gra na prawde swietna nawiasem mowiac ;)
     
  5. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jeśli nie zauważyłeś to gość napisał że Gow-a ma oryginalnego
     
  6. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    ale jezeli chce zagrać w gow3 to musi tak czy siak zaktualizować a wtedy starą przeróbke mu usunie
     
  7. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ja rozumiem, że próbujesz się wyplatać, ale twoje stwierdzenie
    jest nieprawdziwe. Usunąc, usunie, to napisałem w pierwszym moim poście, ale pograć w gowa, pogra
     
  8. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    zgadzam sie z tobą że pogra ale koledze głownie chyba chodzi o to żeby nie stracić przeróbki z tego co wyczytałem w pierwszym poscie no ale to już nalezy do decyzji autora tematu co chce zrobić
     
  9. kondziu16

    kondziu16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    Po prostu jak masz oryginała to pograsz ale jak będziesz aktualizował to w inne kopi zapasowe nie pograsz pozostaje LT 2.0
     
  10. Kris304

    Kris304 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    <NSW>
    Kurcze, no trudno... Mam nadzieje że gra jest warta stracenia przeróbki. No to aktualizuje dasha. Dzięki za pomoc ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum