1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z dashbordem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bembika, Styczeń 29, 2012.

  1. bembika

    bembika Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Zaktualizowałem dziś dashboard....i przestały mi działać wszystkie gry..., jak go teraz cofnąć ? z góry dzięki za pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    wgrać lt 2.0/3.0 zależności od napędu od nowa
     
  4. bembika

    bembika Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to jak od nowa przerobie to stare gry będą działały ,tak? , napęd lite-on
     
  5. Wedel

    Wedel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zDOLNY ŚLĄSK DZ1FKO!!
    tak
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jak masz najnowszt dash to gry xgd3 i xgd2 z ap 2.5 nie rusza bedziesz musial ponownie wypalic
     
  7. bembika

    bembika Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to nie da się nic zrobić żeby było tak jak wcześniej? , bo jakoś nie uśmiecha mi się wywalenie tych wszystkich gier....
     
  8. rumcajsor13

    rumcajsor13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
  9. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    tylko te xgd3
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Po wgraniu LT 3.0 od nowa będziesz musiał nagrać od nowa gry XGD3.
    http://xboxforum.pl/artykuly-f31/[t...treme-lite-touch-3-0-a-120365.html#post942283
     
Wczytywanie...

Poleć forum