1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z DASHEM 12625

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Liquidnb, Maj 3, 2011.

  1. Liquidnb

    Liquidnb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Zaktualizowałem najnowszego dasha bodajże 12625 i straciłem wszystko wiem poczytałem sporo na forum na ten temat no ale niestety jest już za późno straciłem najprawdopodobniej przeróbkę a miałem szczerze mówiąc nie pamiętam ale jedną z pierwszych 1.3 ? 1.4 ? gdyż nie chodzą mi kopie, kinect nie chce się uruchomić wołą o aktualizacje i nie wiem co teraz mam zrobić, czy wysłać konsole do jakiegoś specjalisty ogólnie jakie teraz mam możliwości działania czy będę mógł nagrać jeszcze flesha czy wymienić napęd no nie wiem jestem troszkę załamany :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ten dash nie kasuje przerobki nie panikuj
     
  4. rafal123_1985

    rafal123_1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kolega ma racje ten dash nie kasuje przeróbki
     
  5. Liquidnb

    Liquidnb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to spoko ale kopie mi nie chodzą gdy odpalam orginalną gre z kinectem woła o aktualizacje więc może jakiego dasha powinienem wrzucić żęby go nadmienić lub co zrobić straciłem avatara nr interfejsu głównego mam 2.0.13141.0
     
  6. rafal123_1985

    rafal123_1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wgrałeś sobie najnowsą bete straciłeś przeróbke to ni 2.0.12625. Orginały chodzą inne niz ta na kinekta?
     
  7. darnx33

    darnx33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko najnowsza beta dash podobno blokuje flash lecz ja nie probowałem tego tylko też czytałem, więc teraz trzeba czekać tylko aż się rozwinie jakaś akcja z tym ale pewnie dopiero po wprowadzeniu przez ms finalnego dasha
     
  8. rafal123_1985

    rafal123_1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    teraz to ci zostaje czekać pewnie na oficjalnego dasha i na lt 2.0 do swojego napedu
     
  9. Liquidnb

    Liquidnb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak orginalne gry nie kinectowe chodzą, aha czyli mam tak zrobić jak napisałeś rafal no ok to dzięki wam wielkie a ogólnie jest jakaś przybliżona data wydania oficjalnego dasha ?
     
  10. rafal123_1985

    rafal123_1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    cos gadali ze niby 9 maja ale czy napewno to się okaze
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak nie masz klucza z napędu, to na razie nie przerobisz już swojego napędu w konsoli. Ponieważ został zmieniony fw w napędzie na nowy
     
  12. Liquidnb

    Liquidnb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    '' jak narazie '' czyli jest jakaś opcja żeby nie kupować nowego napędu bo wnioskuje że trzeba będzie w takim razie wymienić napęd.
     
  13. Liquidnb

    Liquidnb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli co mam teraz zrobić bo troche doczytałem i niektórzy twierdza żeby przerobić ją teraz na LT a później dograć oficjalnego dasha czy jak bo ja już zgłupiałem czy np mój napęd nadaje się już do kosza bo nie mam klucza, co powinienem teraz w pierwszej kolejności zrobić ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum