1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Dashem 12625

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez _Michal_, Maj 29, 2011.

  1. _Michal_

    _Michal_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Mam Problem... zainstalowałem (a w zasadzie próbowałem) nowego dasha 12625 i po restarcie wyskoczył błąd i zniknęło mi tło i mój avatar. Nie mogę go wgrać ponownie bo wyrzuca mi informacje że trzeba zaktualizować dasha przy próbie ponownej aktualizacji nie reaguje na włożony pen drive (system widzi go ale traktuje jako pamięć podręczną). W info o systemie jest wersja już nowa dasha. Co zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Poczekaj na następny Update. Jak wyjdzie to zrobisz aktualizację. Innej możliwości nie ma(Xbox nie odczyta ci Dasha który myśli, ze już ma).
     
  4. _Michal_

    _Michal_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Czy jest nowszy Update który nie usunie mi firmware z napędu i będzie miał Avatary?
     
  5. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    W sumie to nie masz już dużego wyboru. Ostatni "bezpieczny" dashoboard to z końcówką 625 a nowsze już dodają nowe zabezpieczenia w tym Reflas***ą napęd do Oryginalnego FW
     
  6. _Michal_

    _Michal_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    A da się dograć jakoś dodatkowo Avatary
     
  7. oNe

    oNe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
  8. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
  9. _Michal_

    _Michal_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Jakieś jeszcze pomysły? :)
     
  10. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Nagraj na CD 12625 i musi dograć Avatara. Na razie nie wgrywaj nic nowszego!!!
     
  11. _Michal_

    _Michal_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Nie poskutkowało... :/ Nie czyta płyty :/
     
  12. Cinek_END

    Cinek_END Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Domu
    tez wlasnie nagralem na plyte $System Update ale nie odczytuje mi plyty ...
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  14. Cinek_END

    Cinek_END Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Domu
  15. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    U mnie wszystko działa, do wyłączonej konsoli podłącz pena i odpal.
     
  16. Cinek_END

    Cinek_END Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Domu
    nic to nie dało ...

    Czy to moze byc wina tego ze mam zainstalowany dashlaunch 2.21 ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum