1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z dashem error

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Razer23, Sierpień 18, 2013.

  1. Razer23

    Razer23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    miałem wgrane ixtream 1.6 i dash 2.0.13599.0 którego mam do tej pory
    teraz wykonałem przeróbkę do LT 3.0 i nie mogę wgrać najnowszego dasha..
    wyskakuje mi error z końcówką C000-0099
    w czym jest problem ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Wrzuć mu oryginalny soft a jak nie pójdzie to znaczy, że masz napęd podmieniony w konsoli.
     
  4. Razer23

    Razer23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale napęd chyba nie jest podmieniony z racji tego że soft 1.6 i dash 13599 z rok temu spokojnie się wgrał tylko teraz mam jakiś problem ... no chyba że wyszły jakieś zabezpieczenia...

    jak coś to kolego dałbyś linka do oryginalnego softu i co tu wgrać ?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12071
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sprawdź napęd najpierw

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Razer23

    Razer23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    napęd to benq vad6038 rok konsolki 2009-11-05
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12071
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Powinien być liteon

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak to data produkcji a nie serwisu to powinien być liteon. Ale jeśli nawet naped wymieniony to można benq zespoofowac na liteona 0251 w lizard toolbox i będzie działać.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  9. Razer23

    Razer23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli rozumiem to w ten sposób..
    mam teraz LT 3.0 na tym moim benq..
    w lizard toolboxie wybieram jako source/base moj klucz z benq i jako target wkladam lt 3.0 od liteona i robie spoof i plik cfw.bin wgrywam od nowa do napędu i potem aktualizacja dasha spokojnie pojdzie ? nie bedzie z tym jakiś problemów odnośnie nagrywania gier i grania?
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12071
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Przy benq możesz tak zrobić. Lecz po sieci pewno nie jest to bezpieczne

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  11. Razer23

    Razer23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzięki serdeczne.
    nie nie po sieci nie zamierzam grać nawet nie mam takiej możliwości niestety ;/ jedynie offline
     
Wczytywanie...

Poleć forum