1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dashem.. i flashem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Krogulec12, Październik 21, 2011.

  1. Krogulec12

    Krogulec12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej,

    Wczoraj z kumplem postanowilismy samemu przerobic konsole na z flasha 1.61 na 2.0 po tym jak chciałem uruchomic fife 12 i miałem znany wszystkim chyba problem z aktualizacją, ale że nie wiedzielismy jak sie do tego zabrac to jedyne co zrobilimsy to rozebralismy konsole ( nie podłączalismy do kompa nic ) i tyle następnie wpadlismy na pomysł zeby spróbowac aktualizacji z pena i o dziwo poszło, tylko tu mam problem, bo najpierw po włączeniu konsoli wszystko wyglądało jakby się skasowało tzn, nie byłem zalogowany w xbl, szare i avatar, potem gdy wyłączyłem konsole i chciałem jeszcze raz włozyc pena poszła dalej aktualizacja i pojawiło się moje stare menu i wygladało tak przed próbą uruchominia fify 12, tyle że nie odczytuje mi gier, czyta mi Activatora do gier ale nie czyta samych gier, zamiast 'zagraj w grę ' jest "dysk dvd" czy jakoś tak. o co chodzi z tym ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. Krogulec12

    Krogulec12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha, czyli wszystko jest po staremu tzn trzeba szukac dvd key, wgrywac ofw itp tak ?
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jak nie masz klucza to musisz go wyciągnąć. Dla liteonów PMT hack
     
  6. Krogulec12

    Krogulec12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    poczytalismy z kumplem troche i zamierzamy sami wyciagnac dvd key, pytanie czy da się to zrobic za pomoca szpilki lub czegos innego i jak to coś inne zbudowac ?
     
  7. DJVahn

    DJVahn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Najbezpieczniej kupić USB Probe (na allegro poszukaj) za 30zł i bezpiecznie wyciągnąć klucz z poradnikami na forum, które ładnie wszystko opisują.
     
  8. Krogulec12

    Krogulec12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. DJVahn

    DJVahn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
  10. Krogulec12

    Krogulec12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, tak czy inaczej produkcja maszyny w toku.

    Mam ostatnie pytanie, w najgorszym przypadku, jakie zagrożenia mogą mnie czekac ? uszkodzony xbox, komp napęd ? czy da sie to potem odwrócic ?
     
  11. slepy12

    slepy12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. Krogulec12

    Krogulec12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mogę sie doczytac, jedyne co przeczytałem to przy złym umieszczeniu probe mozna spalic naped tak ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum