1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z datą i godzina.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Vancries, Styczeń 12, 2013.

  1. Vancries

    Vancries Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witajcie,

    Miesiąc temu zakupiłem sobie xbox`a 360 (slim 250gb) i ustawiłem sobie godzine. Wczoraj mi się sama zmieniła i dzisiaj wieczorem też. ;o Co mam zrobić ? Bo to jest irytujące...

    A propo ;D Jakie są inne HHD ? Bo widziałem 320. Są mocniejsze?

    I jeszcze jedno pytanie: Kupiłem sobie fife 13 i w środku był kod do wirtualnego paszportu żeby grać on-line. Ale do grania przez neta dodatkowo trzeba kupić tego "GOLD`a" czy jak to sie tam zwie.

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sewek :)

    Sewek :) Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    256
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Problem z datą i godzina.

    Post pod postem.
    Edytuj pierwszy post ;).

    Musisz miec golda, odpowiednio na 1 miesiac i dluzej, lub kupic triala na 48h . Triala na 48h, kupisz za 1zl.

    Wysyłane z mojego RUBINA za pomocą Tapatalk 2
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    musisz mieć golda,co do godziny pewnie odlaczyłeś z prądu
     
  5. Vancries

    Vancries Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Co to jest ten Trail? ;o
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala

    gold na 48 godzin
     
  7. Vancries

    Vancries Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A to co dostałem z fifą to nie gold tylko co innego?
     
  8. szangg

    szangg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    228
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opoczno/Łódź/Bad Hersfeld
    Kod w Fifie 13 to jest online pass dzieki ktoremu mozesz grac w ta gre online (jak pozyczysz koledze to juz online nie zagra na tym kodzie) a gold to abonament dziki ktoremu mozesz grac ogolnie online
     
  9. tobi123

    tobi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Data i godzina się zmieni jeśli wyjmiesz wtyczkę(zasilacz) z kontaktu .
     
  10. Vancries

    Vancries Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A co z tymi HDD? Bo wiem że są 4gb 250gb i 320gb są jeszcze jakieś?
     
  11. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    320 dla nieprzerobionej konsoli jest zbędny
    250GB starczy Ci na bardzooooo długoo
    Chyba że będziesz grał w 40 gier na raz :p

    Pozdro !
     
  12. Vancries

    Vancries Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Co to znaczy że dla przerobionych? i o co z tym chodzi? Byłem dzisiaj w N****** i był xbox 320gb.
     
  13. mokwas

    mokwas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To masz pojemność dysku twardego. 250GB jest spoko, Gra ma około 8,5 GB to masz gdzie nagrywać.
    W starszych wersjach (fatach) było 20GB, 60GB, 120GB lub wcale. A wielkość HDD to nie moc konsoli
    Przerobiony znaczy, że przerobiony:smile: (grasz na grach za 5 zł)
     
Wczytywanie...

Poleć forum