1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z demem fify 11

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 87gelu87, Wrzesień 21, 2010.

  1. 87gelu87

    87gelu87 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam extreme 1.6 i nagralem demo fify 11 na plytke ale nie dziala dlaczego ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Moze zla sciezke katalogow podales?
    iXtreme jest nie wazny.
     
  4. Nemsik

    Nemsik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a co sie dzieje dokladnie ? jaki masz komunikat ?
     
  5. 87gelu87

    87gelu87 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sciezka jest taka content/000000000000/45418933/00080000/A93C81106B4039781745BCBFB2226D51AB0E7A9945 i tyle nagrywan na plytke dvd rw iwchodze w biblioteke gier i tam nie ma dema fify :{ normalnie rozczytuje plyte bo pisze dysk z danymi i wogole ale nie ma tej gry tam nie wiem dlaczego inne dema mi wczesniej dzialaly
     
  6. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    nie ma być content tylko conect
     
  7. hazard

    hazard Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Nie wypowiadaj sie jak nie masz pojcia
     
  8. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    źle plik nazwał więc jak mi możesz powiedzieć że sie nie znam spadaj!!!
     
  9. 87gelu87

    87gelu87 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wie ktos co zrobic ? dlaczego to demo nie dziala ? moze jakies linki do dema ktore ktos sprawdzil i mu dzialalo bo ja sciagnalem z rs w tego forum
     
  10. bart122

    bart122 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przykro mi ale to nie ma być "conect" tak jak według ciebie a "content" tak jak u autora tematu.
    A tak sobie coś przypominam że miało być chyba 16x0 a nie 12x0. Ale mogę się mylić.
     
  11. 87gelu87

    87gelu87 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    pomoglo dopisanie tych zer :p dzieki
     
Wczytywanie...

Poleć forum