1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z demo

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Havi, Maj 3, 2010.

  1. Havi

    Havi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A wiec nagralem demo ufc 2010 na plyte sciezka sie raczej zgadza Content\0000000000000000\54518861\00080000 ale gdy chce uruchomic gre tam przez bibloteke gier wyskakuje ze mam pobrac ponownie i niewiem czy ja zle nagralem. Nagralem normalnie dysk z danymi przez nero zczego 1 raz instaluje demo.Wiec dlaczego to nie dziala niewiem czy to wina zlej wersji demo czy poprostu ja zle nagralem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. play

    play Banned Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    uk/pl
    Wydaje sie ze dobrze nagrałeś . A co wyskakuje razem z tym ze pobrać ponownie ? jest podany jakiś powód uszkodzenie pliku albo coś?!
     
  4. livingfear

    livingfear Guest

  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
  6. livingfear

    livingfear Guest

    ja znowu wypalalem jak w poradniku kilka dem i nie bylo problemu,wiec uwazam,ze tak jest najlepiej i pewnie.
     
  7. Havi

    Havi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moze przez wersje dema bo sciagnolem z jakiegos torrenta z niewiadomo jakiej strony ;P bo z RSA mi sie nie chcialo sciagne z rsa moze zadziala.....Jeszcze jedno czy demo jest podzielone na regiony pal/ntsc ??
     
  8. Havi

    Havi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Poda mi ktos jakis link z dzialajacym demem ufc 10 bo co sciagne to nie da sie rozpakowac ..cos z torrentow
     
  9. livingfear

    livingfear Guest

  10. sheepfucker

    sheepfucker Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja nagrywałem normalnie jako "nagraj folder" ( czy jakoś tak ) i wszystkie dema działają .
     
  11. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Zgraj Sobie na pendrive to przynajmniej będzie się normalnie wgrywało. Bo z płyty o wiele dłużej.
    A co do nagrywania to owszem nagraj tak jak podał Tobie #Iivingfear
    Ale ja osobiście zawsze nagrywam jako plik z danymi i nigdy nie było problemów żeby uruchomić dane demo .. :)
     
  12. Havi

    Havi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    #livingfear wlasnie z tej strony sciagalem demo i nie dalo sie rozpakowac
     
Wczytywanie...

Poleć forum