1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z DG16d2s

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez ReNeK_Oca, Październik 30, 2011.

  1. ReNeK_Oca

    ReNeK_Oca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Oleśnica
    Od jakiegoś czasu napęd czytał coraz gorzej płyty, aż w końcu prawię w ogóle ich nie czytał, więc próbowałem zmniejszyć mu (to się chyba nazywa oporność potencjometrem) na wiele sposobów, od 2.80 do 4.50 i nic to nie dało... Więc zamówiłem nowy laser i po wymianie czyta mi tylko jedną grę na płycie OMEGA, początkowo miał oporność na 4.05, po kilku próbach zmiany nic się nie działo. Dodam że tą grę na Omedze to czyta tylko jak trochę postoi xbox nie włączony i włączę tą grę w przeciągu 2/3 otwarć tacki, później i tej gry nie czyta. Próbowałem już trick z gumką, ale i On nie zadziałał. Już teraz nie wiem co z tym zrobić. Nowo wypalone gry na Verbatim i innych płytach również nie chodzą.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    915
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Nowy napęd??
     
  4. ReNeK_Oca

    ReNeK_Oca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Oleśnica
    Jeśli już żadnego sposobu nie ma to będę musiał x360dock zakupić, ale może ktoś miał taki problem i go rozwiązał?
     
  5. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
  6. ReNeK_Oca

    ReNeK_Oca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Oleśnica
    kalibracja staremu laserowi nie pomogła w ogóle, a w nowym również nic się nie zmieniło, jak odpalam tą jedną grę to nic nie wyskakuje że brudna płyta, tylko właśnie nie widzi płyty w napędzie.
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  8. ReNeK_Oca

    ReNeK_Oca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Oleśnica
    ma ktoś jakieś źródło z laserami dobrymi? mam ten z allegro i na reklamację raczej nie mam co liczyć.
     
Wczytywanie...

Poleć forum