1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z DIRT 2 pomocy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez capitanpl, Czerwiec 13, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. capitanpl

    capitanpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Mam problem z grą DIRT 2 po instalacji wrzucam cracka i niby powinno wszystko działać ale jak uruchamiam grę to pokazuje się ekran z logiem dirta 2 i wyskakuje błąd z plikiem dirt2_game.exe
    [​IMG]
    patrzyłem w google jak rozwiązać ten problem ale nie mogę znaleźć zainstalowałem nowe sterowniki do grafiki reinstalowałem grę ale dalej nic
    dlatego proszę o pomoc i z góry dziękuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Spróbuj otworzyć grę jako administrator (PPM - Otwórz jako administrator).
     
  4. capitanpl

    capitanpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dalej to samo ściągnąłem też kilka różnych cracków i to nic nie daje
     
  5. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Zainstaluj najnowszy patch i wgraj cracka do tej wersji patcha.
     
  6. capitanpl

    capitanpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zaktualizowałem i wgrałem cracka 1.1 i nic to nie dało
     
  7. capitanpl

    capitanpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem rozwiązany gra gryzła się z kasperskym po odinstalowaniu antywirusa gra od razu się uruchomiła dzięki wszystkim którzy chcieli pomóc
    Temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum