1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Dirt 3 na Pendrive

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Iwanty, Lipiec 14, 2012.

  1. Iwanty

    Iwanty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem gram sobie w Dirta 3 z Pendrive i po jakimś czasie wyskakuje błąd płyty proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. taras_rafal1

    taras_rafal1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spróbuj zmienić pendrive, na jakiegoś innego, lub go sformatować.
     
  4. Iwanty

    Iwanty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Innego Pendrive nie mam ale sformatuje napisze czy działa z góry dzięki.

    Mam jeszcze jeden problem kiedy gram z płyty to gubi mi większość dźwięków np muzykę zderzenia itp.

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    przeczyść pamięć podręczną
     
  6. Iwanty

    Iwanty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przeczyściłem na pendrive i nic nie pomogło gra dalej gubi dźwięki, jest jeszcze jakaś inna możliwość ?
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  8. Iwanty

    Iwanty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale z Płyty mam ten sam problem
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nagraj jeszcze raz
     
  10. Iwanty

    Iwanty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jaką mam szanse że bd dobrze chodzić ? Wiecie verbatimki nie są tanie
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jak gubi dzwieki jak grasz z plyty moim zdniem zle nagrane
     
  12. Iwanty

    Iwanty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok spróbuje nagrać jeszcze raz z góry dzięki .
     
  13. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    może masz felerną wersję.
     
  14. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    a nagrywasz ihasem ???
     
  15. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    po co mu ihas do dirta 3? sprawdz obraz czy nie ma bledow i nagraj ponownie
     
  16. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Fakt pomylilo mi sie z nowym:stung:
     
Wczytywanie...

Poleć forum