1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dlc dla Mafia 2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez JaZz, Luty 18, 2011.

  1. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Witam
    Ściągnąłem kilka dlc z profilem wrzuciłem na pendrive programem xstaf.
    Móje pytania:

    Profil jest ale jak się loguje to wyskakuje, że nie wszystkie usługi xboxlive są dostępne, tak ma być?

    Dlc nie ma w bibliotece gier, a w ustawienia > pamięć: są.
    W pełnej grze w menu też nic nie ma, o co chodzi?

    edit
    Mam wersję z polskimi literami może to to?
    Ogólnie to jak odpalić dodatek, z biblioteki, czy jakoś inaczej?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    Nie da się. DLC nie da się odpalić przez pendrive, jedynie ściągnąć z XBL
     
  4. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
  5. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    "Profil jest ale jak się loguje to wyskakuje, że nie wszystkie usługi xboxlive są dostępne, tak ma być?" też tak mam i wszystko śmiga
    a z tym dlc to nie wiem, a jak rozpoznajesz że nie ma ?
     
  6. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Jak rozpoznaje? Wchodze do biblioteki gier i nie ma.

    Dlc niby sprawdzony z xbox360iso.org
     
  7. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    Jedyną twoją możliwością jest podłączenie się do live, bo na offline nie ma szans.
     
  8. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Na wersji PL te dodatki Jimmy i Joe's nie działają. Tylko na angielskiej można je odpalić.
    DLC nie pokazują się w bibliotece gier, bo jak sama nazwa wskazuje to biblioteka gier, czyli GoD, Arcade itp.
     
  9. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    to pewna informacja? bo myślałem nad tymi dodatkami, a mam właśnie wersję PL...
    a przecież do Mafii3 jeszcze kawał czasu :D
     
  10. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Czyli muszę odpalić gre i gdzieś w menu będzie?
     
  11. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    przecież już pisałeś, że po odpaleniu gry w menu nie ma dodatków...więc raczej tobie to nie zadziała, tak jak i mnie.
    poza tym piszesz, że masz wersję PL. a nad tobą kolega napisał o wersji, i działajacych DLC...
     
  12. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    @up Chodzi mi jak sciągne wersje eng.
    Gry arcade mi działają.

    edit
    Poprostu jak już mam na pendrive-ie dlc.
    To gdzie go znaleść żeby odpalić?
    Chyba proste pytanie?
    Będe bardzo wdzięczny za odpowiedz.

    edit2
    Dzięki za "pomoc":(
    Sam sobie poradziłem.:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum