1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z DLC do Alan Wake na RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maniunio, Kwiecień 10, 2012.

  1. maniunio

    maniunio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam! Tak jak w temacie mam problem z dlc do alan wake. Dlc wrzuciłem do folderu Content/0000000..... itp ale niestety gra ich nie widzi. Jeśli wyjdę z fsd do normalnego dasha to konsola rozpoznaje, że są wrzucone na dysk...fsd sobie niestety nie radzi. Nie mam już sił na kombinowanie z tymi dlc. Ma ktoś na to jakiś pomysł? Z góry dzięki i pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. radcu19

    radcu19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mińsk Mazowiecki
    a na jakim dysku masz dlc zewnętrznym na usb czy w środku w konsolce ??
     
  4. maniunio

    maniunio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dysk w konsoli... DLC wrzucam przez pena, program xm360 pokazuje, że dlc są odblokowane
     
  5. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
  6. zenek1234

    zenek1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Londyn
    najnowsze TU musi być wgrane i włączone (zaznaczone na zielono)
     
  7. maniunio

    maniunio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie istnieje TU do Alan Wake :)
     
  8. omega_pl

    omega_pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2011
    Posty:
    269
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    PRG
    Może coś zle skopiowales, wrzuc przez Jtag content managera, ja tak robie i mi wszystkie DLC do gierek smigaja
     
  9. maniunio

    maniunio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Co można było tam źle wrzucić? Content/0000000000/ a potem już gotowy folder 4Dblabla, w którym znajdywały się te dlc. Ale spróbuję tym content managarem
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sprawdź czy sa odblokowane

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  11. maniunio

    maniunio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Napisałem we wcześniejszym poście, że dlc są odblokowane.
     
  12. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Znalazlem take oto porady dla ludzi, ktorzy nie moga odpalic DLC:
    - zainstalowac avatary dla dash'a nxe
    - jesli masz dashlauncha to zakualizowac go do najnowszej wersji (obecnie 2.32) i ustawic contpatch na false.
     
  13. maniunio

    maniunio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dzięki za porady. Już wszystko działa. Albo byłem ślepy i nie widziałem w epizodach dwóch "specjalnych odcinków" albo pomógł xbox content manager. Raczej stawiam na to pierwsze ale i tak dzięki :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum