1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z dlc freedom cry .

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Jim Lahey, Luty 16, 2014.

  1. Jim Lahey

    Jim Lahey Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam forumowiczów :) to moj pierwszy temat wiec mam nadzeje na szybka pomoc .

    Mam maly problem a dokladniej chodzi o wgranie Dlc freedom cry do assassins creed 4 , jest to moj pierwszy dlc ktory zgrywam na konsole wiec prosze o wyrozumialosc , poczytalem troche i oto do czego doszedlem ,

    plik z dlc zgralem do content ,000....,555308C2,00000002,plik dlc . pobralem program xbox manager czy jakos tak i tam odblokowalem dlc , pozniej przeczytalem ze potrzebna jest jakas aktualizacja TU wiec z tej strony pobralem marketplace.jqe360.com | Xbox 360 marketplace Database , niestety bylo ich tam az 8 wiec pobralem wszystkie i zaczolem sprawdzac , w folderze 555308C2 zrobilem drugi folder 000B0000 i tam zgralem TU , w bibliotece gier sprawdzilem i TU bylo podswietlone na zielono tak jak wyczytalem , odpaliłem gre i wyskakuje mi komunikat zeby sie zalogowac do xbox live ;/ co zrobilem zle ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Hmm.. DLC wrzucone poprawnie, jeżeli TU też działa poprawnie to nie powinno być błędów..
    Odpal DashLauncha, włącz fakelive i zapisz zmiany.

    Odpalanie DashLauncha:
    DashLaunch 3.11 - DashLaunch - RealModScene
    Pobierz, rozpakuj, wrzuć na konsolę i odpal default.xex z folderu Installer.
    Następnie wejdź w zakładkę sieć, wybierz fakelive i naciśnij A (Opcja powinna się włączyć), następnie klikasz RB i potem wybierasz miejsce zapisu konfiguracji (launch.ini) - jeżeli miałeś na Hdd to wybierasz Hdd i X.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Jim Lahey

    Jim Lahey Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok zaraz bede probowal , a mam jeszcze takie pytanie , jak sprawdzic ktore TU jest poprawne dla mojej wersji gry ? bo pobralem 8 róznych i sprawdzalem kazde .
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Odpal grę i naciśnij logo xboxa na padzie - w prawym dolnym rogu będzie pisać MID: tutaj Media ID gry. Zapisz sobie gdzieś i potem wejdź na stronę np. XBUC i pobierz Title Update zgodne z tym Media ID.
     
  6. Jim Lahey

    Jim Lahey Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wlaczylem fakelive tak jak pisales do tego odpowiedni TU i wszystko dziala , dzieki wielkie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum