1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z DLC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez stachu123, Luty 17, 2013.

  1. stachu123

    stachu123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam piszę ponieważ nie jestem pewny co do instalacji DLC. Chodzi mi oto żeby ktoś po prostu wytłumaczył mi jak dodatki wypakować,gdzie je wrzucić i czy trzeba ściągać jakieś specjalne programy ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. stachu123

    stachu123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie trzeba programów, po prostu pobrane DLC wrzucasz do: content/000000000000000000/ TITLE ID gry/ 00000002/ TUTAJ i tyle ;) pozdr
     
  6. stachu123

    stachu123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wchodzę wszystko ładnie ale nie widze "00000002" ;/

    A dokładnie to występuje u mnie /00000001 i nie wiem czy ma to znaczenie ? czy poprostu u każdego może być inaczej.?

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
Wczytywanie...

Poleć forum